Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2492 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi darbo sezonas baigėsi, prasidės mokslai, turiu daug laisvo laiko bei motyvacijos kodavimui, jeigu kas pamena tai aš KarmA`, kadangi keli projektai nesiseke tokie kaip suncity, salg.. Bet tai kas mane sužlugdo, padaro mane stipresniu, todėl noriu atsiduoti visas šiam žaidimui. Kuom aš galiu buti naudingas?

• Suteikčiau teamspeak3 pilnai įrengta serverį + licenzija.[ reikalingas jūsų hostingas ].
  • Reikalui padėčiau su IPB/IPS, bei suteikčiau dizainą.
  • Reklama, su manim gausus žmonių tarpas.
  • Modifikaciją unikalia, miestas sanfiero, bet reikalui perkelčiau bet kur per keleta dienų, priklauso nuo mapp darbų.
  • Sugebėčiau užmotyvuoti komanda, bei paruošti tam tikram darbui.
  • Aprupinsiu tiek unikalia modifikacija bei mapp darbais, dėl modifikacijos paplatinimų nebus problemų, kadangi vienas visada dirbu, niekas neapturi šių dalykų.
Redaguota , nario Jelly's

*Čia gali būti jūsų reklama*.

• ,
Dabar, bruh parašė:

Nežinau idomus tu :D Čia kurią dieną buvau atėjes pas tave į teamspeaką projektą, iškoliojo ir sakė pizdint iš šito servo :DD tai wtf, dar bučiau bandes žaist, bet kai toks bendravimas tai n* :D 

Aš jį palikęs buvau jau senokai, todėl nedomina manęs tas projektas, veltui laiką sugaišau :/..

*Čia gali būti jūsų reklama*.

3 minutes prieš, h e y o a r n parašė:

o jei tave įžeis, tai tu ir sedėsi tyliai kaip dūx** ?

jei tau trenkia, tai turi trenkt atgal? jei vienas soka i duobe, tai tu is paskos? ka tuom pasieksi bandydamas irodyti, kad jis yra kazkuom blogesnis uz tave? geriau pasijausi?

3 minutes prieš, Jelly's parašė:

Teisą sakant įžeidinėjimas toks, kad ateina ir provokuoja, aš ne toks žmogus, kartais atėje pradėda tyčiotis ir panašiai, tenka žaidėjus užstoti, buna visko, bet ką padarysi...Iš klaidų mes mokomes.

rasyt ismok, o tada kazka izeidinek. Matos, kad 15metis sedi uz ekrano ir tik teamspeaka pasijunges moka kazka sneket

---

810ec1a594e6537b6f39ad8445da8d55583.png

Dabar, Brother. parašė:

jei tau trenkia, tai turi trenkt atgal? jei vienas soka i duobe, tai tu is paskos? ka tuom pasieksi bandydamas irodyti, kad jis yra kazkuom blogesnis uz tave? geriau pasijausi?

rasyt ismok, o tada kazka izeidinek. Matos, kad 15metis sedi uz ekrano ir tik teamspeaka pasijunges moka kazka sneket

aš tai asmeniškai tikrai nesu dūxo vietoj, ir nebūsiu, jeigu gaunu, duodu atgall ... :D o dabar pats ne ką geriau pasirodei nei " 15 " iš oro pradėdamas stūmt ... :D 

1 minute prieš, h e y o a r n parašė:

aš tai asmeniškai tikrai nesu dūxo vietoj, ir nebūsiu, jeigu gaunu, duodu atgall ... :D o dabar pats ne ką geriau pasirodei nei " 15 " iš oro pradėdamas stūmt ... :D 

nieko nestumiu, tik is zinuciu ir mastymo nuspejau kiek zmogui metu. Tai laikas uzaugt tada arba su tevais bendraut pradek, gal suprasi kas yra tas tavo zargoninis zodis

---

810ec1a594e6537b6f39ad8445da8d55583.png

4 minutes prieš, Brother. parašė:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o ka reiskia, tavo nickas "brother" ? sg brolis busi ar kaip? ka tu gali spresti is zmogaus sg puslapi? as internete apie apie tave daug ka galiu pasakyti apie tave irgi sedi su part neveikianciu linku rytis rs zaisi 

nRPG?

Prieš 1 valandą, Jelly's parašė:

Sveiki, taigi darbo sezonas baigėsi, prasidės mokslai, turiu daug laisvo laiko bei motyvacijos kodavimui, jeigu kas pamena tai aš KarmA`, kadangi keli projektai nesiseke tokie kaip suncity, salg.. Bet tai kas mane sužlugdo, padaro mane stipresniu, todėl noriu atsiduoti visas šiam žaidimui. Kuom aš galiu buti naudingas?

• Suteikčiau teamspeak3 pilnai įrengta serverį + licenzija.[ reikalingas jūsų hostingas ].
  • Reikalui padėčiau su IPB/IPS, bei suteikčiau dizainą.
  • Reklama, su manim gausus žmonių tarpas.
  • Modifikaciją unikalia, miestas sanfiero, bet reikalui perkelčiau bet kur per keleta dienų, priklauso nuo mapp darbų.
  • Sugebėčiau užmotyvuoti komanda, bei paruošti tam tikram darbui.
  • Aprupinsiu tiek unikalia modifikacija bei mapp darbais, dėl modifikacijos paplatinimų nebus problemų, kadangi vienas visada dirbu, niekas neapturi šių dalykų.

tokie ieskotojai yra priezastis kodel mirsta samp bendruomene smh

padetum su ipb/ips? ka padet galetum? paziuret ar pakoduot? dizaina piesi pats? turi pavyzdziu savo koduotu forumu ar dizainu?

gerai, sakai su manim gausus zmoniu tarpas? ne tame esme kad sakiny nera logikos, bet esme tame, kad niekas niekada (tu taip pat) nesako kiek. koki srauta zmoniu gali nukreipti i foruma? i serveri?

modifikacija turi unikalia (kaip ir kiekvienas lol), kuo ji unikali? kuo issiskiria? kaip planuoji ja tobulinti? 

sugebetum uzmotyvuoti komanda? saunuolis, labai svarbus dalykas sitas, taciau kokius budus naudosi? kaip priversi nepazistamus zmones dirbti kartu su tavimi? mokesi, nemokesi pinigus?

paskutinis punktas realiai pratestas 4 punktas su daugiau tusciu zodziu

no hate vps, nesvarbu man ar rasi tu projekta ar ne, bet mano point yra, kad jeigu jau kuri tema ir tikiesi kazko pasiekti idek konkrecios info, kuria zmones galetu naudotis ir neapsigauti, kas ivyksta per daznai, nuo ko ir prasideda sudserviu kurimas etc tai nera taip sunku ir lieka daug maziau komunikacijos nesusipratimu. geros dienos 

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

2 minutes prieš, Baobabas.o parašė:

tokie ieskotojai yra priezastis kodel mirsta samp bendruomene smh

padetum su ipb/ips? ka padet galetum? paziuret ar pakoduot? dizaina piesi pats? turi pavyzdziu savo koduotu forumu ar dizainu?

gerai, sakai su manim gausus zmoniu tarpas? ne tame esme kad sakiny nera logikos, bet esme tame, kad niekas niekada (tu taip pat) nesako kiek. koki srauta zmoniu gali nukreipti i foruma? i serveri?

modifikacija turi unikalia (kaip ir kiekvienas lol), kuo ji unikali? kuo issiskiria? kaip planuoji ja tobulinti? 

sugebetum uzmotyvuoti komanda? saunuolis, labai svarbus dalykas sitas, taciau kokius budus naudosi? kaip priversi nepazistamus zmones dirbti kartu su tavimi? mokesi, nemokesi pinigus?

paskutinis punktas realiai pratestas 4 punktas su daugiau tusciu zodziu

no hate vps, nesvarbu man ar rasi tu projekta ar ne, bet mano point yra, kad jeigu jau kuri tema ir tikiesi kazko pasiekti idek konkrecios info, kuria zmones galetu naudotis ir neapsigauti, kas ivyksta per daznai, nuo ko ir prasideda sudserviu kurimas etc tai nera taip sunku ir lieka daug maziau komunikacijos nesusipratimu. geros dienos 

samp bendruomene mirsta? bruh for real? kur tu sakai, kad samp bendruomene mirsta? gta;samp temoj kuriamos temos vis nauji projektai nors jie ir savaitiniai, bet vistiek kuriasi kodel tu sakai, tokius zodzius kurie neturi jokio pointo susieja su sia tema? samp bendruomene mirs, tada kai jau sampas net nebegyvuos ir sa-mp.com forumo nebeliks tada, tu jau galesi sakyti, kad samp bendruomene eng/lt mire visam ir niekada jo nebeatgaivins o dabar, galima sakyti sanpas yra tarp 50/50 yra jeigu sarg/lmg/gs laikosi 100 zaideju, ne cia ne zlugimas cia tik 50/50 serveriu kiek ju laikosi.

nRPG?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2492 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...