Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2883 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ar verta pirkti ši kompiuterį ? Ar trauks pupg be lago? Kokio fps tiketis? Ar trauks cs go? Nesuprantu nieko apie kompiuterius gal pagelbisite :)

Dabar, M55 parašė:

Sveiki, ar verta pirkti ši kompiuterį ? Ar trauks pupg be lago? Kokio fps tiketis? Ar trauks cs go? Nesuprantu nieko apie kompiuterius gal pagelbisite :)

https://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_ATEITIES_i7K_/_I/ATEITIES_i7K/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=798641

1 minute prieš, nojus1241 parašė:

Neapsimoka, nėra net vaizdo plokštės, siūlau nueiti į pc builds lietuva paprašyt sudėti ir sudės normalų su gpu ir visku.

P.S ta grupė yra facebook'e.

Noriu gatavo ir patogu iš kilobaitas butų. Tai gal šis geriau? Neieškau kažko labai galingo siaip kartas nuo karto pažaisti. https://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_GAMING_i5_RR_/_I/GAMING_i5_RR/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=589301 

Radau manau tinkamą, pigesnį aišku negu tas, bet PUBG apie 40FPS, CS:GO 100+FPS, aukščiausiom grafikom, pats pirkau kompiuterį iš ten, tikrai geros kokybės, na aišku dabar dežė pasikeitus, bet jeigu tau jinai nerūpi tai gali pirkti. (Čia kalbėjau apie pigiausią pasiūlymą) (Apačioje bus parašyti kiek išveža) Du pasiūlymai: 

http://www.skytech.lt/akbasegamerplus-asmeninio-kompiuterio-komplektas-base-gamer-plus-intel-core-i381-p-397058.html#tabsnav-1

- 579 EUR /\

http://www.skytech.lt/akbasegamerr2-asmeninio-kompiuterio-komplektas-base-gamer-intel-pentium-g5400-pr-p-402995.html

- 459 EUR /\

prieš 9 valandas(-ų), M55 parašė:

https://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_ATEITIES_i7K_/_I/ATEITIES_i7K/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=798641

su siuo pc apie svaru gaminga gali pamirsti nes nera vaizdo plokstes, beje ant intel cpu naudojamos igpu yra tragiskos-jos labai letos.

abu pilnaverciai gaming/semi rendering zverys. hdd 1tb del daugiau vietos irasams ir t.t. isidesi veliau, dabar bus jame 500gb ssd del keletos stambesniu zaidimu ir os.

amd

YdMivlr.png

intel

rhttW4L.png

pakeitus mx500 500gb i 250gb mx500 ir 1tb hdd, analogiskai ta pati galima padaryt ir ant ryzen set up'o.

RSWTPI8.png

Chestnuts please

(redaguota)
20 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Nepirk iš kilobaito geriau skytech kadangi kilobaite yra su garantiniu problemos nes norėjau pinigus atsiimt nusipirkęs buvau pc , bet gpu problema tai negrąžino pinigų kol neinformavau vartotojo teisių ir tada be problemų grąžino net pinigus nes mano toks pageidavimas buvo

nebuvai uzkibes ant ju kabliuko "taisyt dabartine" todel ir bande raukti. na kai kada uzeini ant tokio vadybininko kuris padarys viska, kad tik nereiktu prarast pinigu kuriuos uzdirba atlyginimo metu. garantas kokiame kaune ar vilniuje skyteche minimalke+ euriukai uz pardavimus eina like. tad juo daugiau uzrauks klientu-daugiau uzdirbs xd

zmogaus del darbo metodikos negali kaltint, nors yra tokiu, kurie situo tiesiog megaujasi kenkdami kitiems.

Redaguota , nario ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ

Chestnuts please

(redaguota)
2018-08-24 18:36, ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ parašė:

nebuvai uzkibes ant ju kabliuko "taisyt dabartine" todel ir bande raukti. na kai kada uzeini ant tokio vadybininko kuris padarys viska, kad tik nereiktu prarast pinigu kuriuos uzdirba atlyginimo metu. garantas kokiame kaune ar vilniuje skyteche minimalke+ euriukai uz pardavimus eina like. tad juo daugiau uzrauks klientu-daugiau uzdirbs xd

zmogaus del darbo metodikos negali kaltint, nors yra tokiu, kurie situo tiesiog megaujasi kenkdami kitiems.

Jie turi grąžint pinigus nežinai pirkimo pardavimo taisyklių??? Visos parduotuvės pvž drabužių new yorker nereklama yra terminas per kurį galima grąžinti prekę ir atsiimti pinigus.. O vat kilobaitas pažeidė šią taisyklę , kad negalima tipo grąžint pinigų ir grąžino pinigus tik kai kreipiausi į vartotojų teises net pats kilobaitas savo puslapyje rašo jog prekę galima grąžinti per 14d. nuo gavimo , o aš kreipiausi po 2d. reiškias dar 12d. galėjo grąžinti ir 2d. kreipiausi į juos :D P.S neginkim kilobaito kadangi visi žino jog shit jis yra..

Visiems rekomenduoju skytech.lt (nereklama) kokybiška viskas niekada neturėjau problemų, o vat kilobaitas be vartotojų teisių pinigų negrąžins ir kaltins dėl prekės kokybės jus , o ne transportavimo broką..

Detaliau kas buvo mano gpu tai jog transportuojant ji su visa dėžę nukrito nuo kitos dėžės bent taip mano kilobaitas jeigu buvo padėta nesaugiai ir man gavus liejosi spalvos monitoriuje.

Redaguota , nario E3ikaZ

Forumo bernelis.

8 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Jie turi grąžint pinigus nežinai pirkimo pardavimo taisyklių??? Visos parduotuvės pvž drabužių new yorker nereklama yra terminas per kurį galima grąžinti prekę ir atsiimti pinigus.. O vat kilobaitas pažeidė šią taisyklę , kad negalima tipo grąžint pinigų ir grąžino pinigus tik kai kreipiausi į vartotojų teises net pats kilobaitas savo puslapyje rašo jog prekę galima grąžinti per 14d. nuo gavimo , o aš kreipiausi po 2d. reiškias dar 12d. galėjo grąžinti ir 2d. kreipiausi į juos :D P.S neginkim kilobaito kadangi visi žino jog shit jis yra..

Visiems rekomenduoju skytech.lt (nereklama) kokybiška viskas niekada neturėjau problemų, o vat kilobaitas be vartotojų teisių pinigų negrąžins ir kaltins dėl prekės kokybės jus , o ne transportavimo broką..

Detaliau kas buvo mano gpu tai jog transportuojant ji su visa dėžę nukrito nuo kitos dėžės bent taip mano kilobaitas jeigu buvo padėta nesaugiai ir man gavus liejosi spalvos monitoriuje.

lol ir neginu. dekui kad pasakei patirtis.

@E3ikaZ zmogus nelabai gali priesintis darbdaviui jeigu tai jam buvo isakyta. bet as nekenciu tokiu kadru, kurie elementariai issisipisineja is zmoniu kad sau pasiimti papildoma euriuka be jokio atzymejimo jog susimokejo uz tai. tokiu besimegaujanciu defektais labiausiai nekenciu pederastu.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2883 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...