Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Draugai, pasiūlykit kas kokį žaidimą, kad TIKRAI užkabintų. Ankščiau lošdavau LFS ( Live For Speed ) lietuviškuose serveriuose ( lfs.ttl.lt, lfs.lt-global.eu ), taip pat ir oficialiuose LFS cruise tipo serveriuose, tačiau sulaužiau vairą ir su pele + klaviatūra lošti pasidarė nebeįdomu. Lošdavau taip pat ir legendą tapusį samp'ą, tikriausiai visuose serveriuose teko pabūvoti, būdavo geri laikai. Prisėsdavau vakare, nueidavau nuo kompo paryčiais, nes tikrai užkabindavo ir būdavo įdomu. Dabar kiek bandau žaisti įvairius žaidimus ( PUBG, Fortnite, CS:GO, Minecraft, GTA V ir kt. ) visiškai neužkabina, išjungiu po 15 minučių žaidimo. Kompiuteris nėra iš galingiausių, tačiau ir ne medinis. Taip pat teko žaisti ir naršyklinius žaidimus kaip mafijos karai. Siūlykit viską, visokius variantus, pasiūliusiam tikrai įdomų žaidimą kuris užkabins pervesiu 30 forumo eurų, bei užmesiu reputacijos limitą.

Gali pabandyt osu! Nėra smarkiai užkabinantis, bet mane užkabino, pažaidžiau 1 dieną, ir jau esu atkalęs tą žaidimą :D

Dar siūlau išbandyti kelis žaidimus, tai vienas senas, bet įdomus Tanki Online, arba naujesnė versija Tanki X.
Dar gali išbandyti PC Building simulator, užkabino ypač mane, įdomu taisyti kitiems kompiuterius, užsidirbti, poto pačiam pasidaryti geresnį pc, ir t.t, tai čia karjerą pasirinkūs, o free build, tai statai kokį nori pc ir pnš.

3 minutes prieš, Tadeh parašė:

Gali pabandyt osu! Nėra smarkiai užkabinantis, bet mane užkabino, pažaidžiau 1 dieną, ir jau esu atkalęs tą žaidimą :D

Dar siūlau išbandyti kelis žaidimus, tai vienas senas, bet įdomus Tanki Online, arba naujesnė versija Tanki X.
Dar gali išbandyti PC Building simulator, užkabino ypač mane, įdomu taisyti kitiems kompiuterius, užsidirbti, poto pačiam pasidaryti geresnį pc, ir t.t, tai čia karjerą pasirinkūs, o free build, tai statai kokį nori pc ir pnš.

Nekabina kažkaip anime tipo žaidimai, pamiršau paminėti tai. Tanki online, WOT kažkada taip pat lošdavau, pagalvojus dabar apie šiuos žaidimus nekyla noro net įsijungti :D PC Building simulator sudomino, išbandysiu. Ačiū už pasiūlymą :) 

30 minutes prieš, Sketch parašė:

Nekabina kažkaip anime tipo žaidimai, pamiršau paminėti tai. Tanki online, WOT kažkada taip pat lošdavau, pagalvojus dabar apie šiuos žaidimus nekyla noro net įsijungti :D PC Building simulator sudomino, išbandysiu. Ačiū už pasiūlymą :) 

osu su anime is esmes niekuo nesusijas :D isbandyk paladins ;) panasioj situacijoj kaip tu buvau , tiikrai įdomus žaidimas

Prieš 1 valandą, Tadeh parašė:

Sudominai su tanki online naujesne versija TANKI X, einu bandyt :woot:

.

Witcher vienas iš geriausių game šiuo metu, ne aš vienas tai manau, bet ir daugelis iš pasaulio kadangi jis steam'e turi http://prntscr.com/kjjzxq t.y. 99% žmonių like'ina. Nesakau, kad geras veiksmu ir t.t., jis tiesiog turi viską ko offline game turi turėti nu gal supratai nežinauxddd

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

prieš 9 valandas(-ų), Benka parašė:

Witcher vienas iš geriausių game šiuo metu, ne aš vienas tai manau, bet ir daugelis iš pasaulio kadangi jis steam'e turi http://prntscr.com/kjjzxq t.y. 99% žmonių like'ina. Nesakau, kad geras veiksmu ir t.t., jis tiesiog turi viską ko offline game turi turėti nu gal supratai nežinauxddd

rekomenduoju ir as :D tam kam patinka single player žaidimai. net man nedideliam tokio žanro žaidimu megejui visai patiko ;) kalbant apie witcher 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...