Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi aš čia su tokia problema. Žodžiu šiandien sėdėjau prie kompo, lošiau csgo kaip ir viskas OK buvo kol kartas nuo karto nepradėjo strigti jis man, po matcho nusprendžiau daugiau nebežaisti. Panaršiau dar šiek tiek nete ir kaip priklauso išjungiau kompiuterį. Po geros valandėlės jungiant kompą jis pradėjo nereguot, mygtukas kaip atjungtas jokių gyvybės ženklų. Matkos lemputė dega, bandžiau keist maitblokius ta pati šikną. Prisiskaičiau kad mygtukui *Myliu SuperGames.lt* gali būt, pabandžiau visus sujungti ten tuos power sw, reset sw pled hdd led tas fiškutes, kadangi pas mane tik power sw įjungtas buvo tai kažkodėl  net šviest nepradėjo kompo įjungimo mygtukas. (bbzž kodėl), Pabandžiau ištraukinėti ten tipo po viena dalį vaizduškė ramus cdrm ir panašiai vistiek tas pats *Myliu SuperGames.lt*. Idėjų gal kas dar turit? Nes zjbali jau nervas nelaiko čia nebesugalvoju kas yra 

Nelabai žinau ką toj jungtį žiurėt realiai  bet kaip 24pin junktį ištraukiu ir įkišu atgal kaip maitblokis pajungtas ant elektros tada kokiom porai sekundžių visi malūnsparniai pradeda suktis bent kažkoks givybės ženklas o tarkim kaip iš elektros į maitblokį ištraukiu ir įkišu jokio veiksmo. Nežinau ar tai kažką keičia iš tikrųjų tik taip pabandžiau. Su batkem hujznajet bandžiau ir nieko, radau dar 2 batkes bandžiau keisti vistiek tas pats. O jei dėl maitblokiu tai aš tikrinau su 18pinų ne 24 bet berods tai įtakos nelabai daro? Ne specas aš šituose dalykuose tai nelabai žinau kaip kas vyksta :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...