Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2541 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)
27 minutes prieš, Mistak_Quipu parašė:

Tssssss :D  kas man uždraus parašyti postą ir dbr man  kaškoks nupiepėlis atėjes man aiškins ką daryti ką ne? 

uždrausti gali tik administracija.

kaŠkoks, susitvarkyt su rasyba gal visu pirma? tada kazka galvok bent jau apie kazkokio serverio kurima, nes siuo metu matau bandanti vaiki sukurt kazkoki sudserveri kuris zlugs maksimaliai iki kol pasibaigs VPS ar "gtahost/justhost" menesio planas. Sioje vietoj "nupiepeliu" lieki tu bet ne kazkas kitas komentaves. sekmes zlungant ta pacia minute. 

Redaguota , nario LeveL

Minecraft parduodamos sistemos:

1 minute prieš, LeveL parašė:

kaŠkoks, susitvarkyt su rasyba gal visu pirma? tada kazka galvok bent jau apie kazkokio serverio kurima, nes siuo metu matau bandanti vaiki sukurt kazkoki sudserveri kuris zlugs maksimaliai iki kol pasibaigs VPS ar "gtahost/justhost" menesio planas. Sioje vietoj "nupiepeliu" lieki tu bet ne kazkas kitas komentaves. sekmes zlugant ta pacia minute. 

:mucha: Mastyk ką šneki projektas nei startaves ir jau šneki apie žlugima? :D  na Lietuvoj kas gyvena aišku skurdžiai ir neturi net už ką vpsneto prasitęst . Prasitęsia už 12€ mėn ir vsio bankrotas :D prajuokinai vaikeli geriau nekomentuok freepostindamas.

las_puerto_be_bg.png

Dabar, Mistak_Quipu parašė:

:mucha: Mastyk ką šneki projektas nei startaves ir jau šneki apie žlugima? :D  na Lietuvoj kas gyvena aišku skurdžiai ir neturi net už ką vpsneto prasitęst . Prasitęsia už 12€ mėn ir vsio bankrotas :D prajuokinai vaikeli geriau nekomentuok freepostindamas.

hehe, cia ir pats metas jaunuoli tau nutilt, pries mane - vaikelis lieki tu, na jei tevai laisvalaikio praleidimui dave lesu o tu jas kisi i interneto platybes tvarkoj, metyk toliau tuos centus i ora. duodu 250% jog zlugsi net nestartaves yra kas ir lietuvoj gyvena ir tikrai labiau skiria demesio bent i minimalu paieskos aprasyma nei tu dabar vienam zodyje N klaidu pridarai, tesiog gal nebekomentuok ir uzdaryk tu ta savo sudservi bei ta savo graudzia svetaine. Kas liecia biudzeta - prasitarei tai jog serverio islaikymui skiri realiai 12e/men kas reiskia tai jog pats esi is tu kuris greitu metu neturesi uz ka prasitest VPS plano kurio akcija pasibaigs. kaip ir minejau - sekmes zlungant. patarimas nuo manes net nebekurk ir taip kosmosas sudserveriu.

3 minutes prieš, LeveL parašė:

hehe, cia ir pats metas jaunuoli tau nutilt, pries mane - vaikelis lieki tu, na jei tevai laisvalaikio praleidimui dave lesu o tu jas kisi i interneto platybes tvarkoj, metyk toliau tuos centus i ora. duodu 250% jog zlugsi net nestartaves yra kas ir lietuvoj gyvena ir tikrai labiau skiria demesio bent i minimalu paieskos aprasyma nei tu dabar vienam zodyje N klaidu pridarai, tesiog gal nebekomentuok ir uzdaryk tu ta savo sudservi bei ta savo graudzia svetaine. Kas liecia biudzeta - prasitarei tai jog serverio islaikymui skiri realiai 12e/men kas reiskia tai jog pats esi is tu kuris greitu metu neturesi uz ka prasitest VPS plano kurio akcija pasibaigs. kaip ir minejau - sekmes zlungant. patarimas nuo manes net nebekurk ir taip kosmosas sudserveriu.

Na žinai man visai pofik ant tavo tokių litanijų tačiau viską prasitesėme  ne 1 ar 2 mėn o ilgam laikotarpiui be to neskaičiuok mano pinigų visvien saldainių nebepirksiu aš tau. 

las_puerto_be_bg.png

Dabar, Mistak_Quipu parašė:

Na žinai man visai pofik ant tavo tokių litanijų tačiau viską prasitesėme  ne 1 ar 2 mėn o ilgam laikotarpiui be to neskaičiuok mano pinigų visvien saldainių nebepirksiu aš tau. 

O! saldainiu man nebepirksi net oho.. o tu man bent karta buvai nupirkes ju? :D man irgi visiskai pofik ant tokiu sudserviu, kurie kaip minejau net poros men neistemps, na idomiai idomiai, "ilgam laikotarpiui" na bus idomu pamatyt ta ilga laikotarpi. :D skaiciuot man ar kazkam kitam tavo pinigu nereik nes taip ar taip visiems aisku kad zluges tas tavo "serveris" kaip ir pats tu su savo tais saldainiu koziriais. 

22 minutes prieš, LeveL parašė:

kaŠkoks, susitvarkyt su rasyba gal visu pirma? tada kazka galvok bent jau apie kazkokio serverio kurima, nes siuo metu matau bandanti vaiki sukurt kazkoki sudserveri kuris zlugs maksimaliai iki kol pasibaigs VPS ar "gtahost/justhost" menesio planas. Sioje vietoj "nupiepeliu" lieki tu bet ne kazkas kitas komentaves. sekmes zlugant ta pacia minute. 

zlugant ? Aš nieko prieš neturiu, bet ir tau su rašybą ne kažkas :D

2 minutes prieš, MindeM parašė:

zlugant ? Aš nieko prieš neturiu, bet ir tau su rašybą ne kažkas :D

tai cia okay, per telefona nevisad gaunas viena prie vieno parasyt. :D buna kam pasitaiko jog praleidzia netycia kokia raide, bet ne ant tiek jog su kosminem klaidom galutinai duoda dziazo.. :D teisintis nesiruosiu bet tesiog telefonas lieka telefonu. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2541 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...