Peršokti į turinį

Pagalbos dėl %d


Recommended Posts

Sveiki, norėjau pasiklausti gal kas žinotę kodėl nerodo skaičiu degalinėje kiek yrą likę benzino ?

96404925910c3ec83e4d170c294ded2f52.png

 

kodas:

if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 30.0, -1679.6472,415.8110,7.4179) || IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 30.0, -1673.0891,409.2841,7.4179))
		{
		if(Naftos[mentu] < floatstr(inputtext)) return SendClientMessage(playerid, -1, ""COL_ERROR"[KLAIDA]: {ffffff}Atsiprašome, šiuo metu šioje degalinėje nėra tiek kuro, laukite kol fūristai atveš!");
		if((strval(inputtext)+ VehicleInfo[vehicleid][vKuras]) > VehicleInfo[vehicleid][vBakas])return SendClientMessage(playerid, -1, ""COL_ERROR"[KLAIDA]: {ffffff}Į jūsų transporto priemonę tiek netilps!");
		VehicleInfo[vehicleid][vKuras] += floatstr(inputtext);
		VehicleInfo[vehicleid][vDujuLikutis] += floatstr(inputtext);
		GivePlayerMoneyA(playerid, -sumuoja);
		format(String, sizeof(String), ""COL_INFO"[DEGALINĖ]: "COL_INFO"Jūs įsipylėte: {ffffff}%d "COL_INFO"litrus- ( ų ) kuro, kurio vertė buvo: {ffffff}%d eurai - ( ų )",strval(inputtext), sumuoja);
		SendClientMessage(playerid, -1, String);
		Naftos[mentu] -= strval(inputtext);
		format(String, sizeof(String), "{44BB50}DEGALINĖ\n{44BB50}Šiuo metu turime kuro: {37C8C8}%d {44BB50}l\n{44BB50}Norint įsipilti rašyk - {37C8C8}/pilti", Naftos[mentu]);
		Update3DTextLabelText(narkas[18], -1, String);
		format(String, sizeof(String), "{44BB50}DEGALINĖ\n{44BB50}Šiuo metu turime kuro: {37C8C8}%d {44BB50}l\n{44BB50}Norint įsipilti rašyk - {37C8C8}/pilti", Naftos[mentu]);
		Update3DTextLabelText(narkas[19], -1, String);
		new Querry[650];
		format(Querry, 650, "UPDATE `limituoti` SET `talpa` = '%d' WHERE `Objektas` = 'mentu'", Naftos[mentu]);
		mysql_query(Querry);
		return 1;
		}
		}
		return 1;

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...