Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4733 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 80
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Pasirases rasyk lietuviskai arba uzmusiu ir pats vartoji kitu kalbu keiksmazodzius :D

-- Papildyta --

Pasirases rasyk lietuviskai arba uzmusiu ir pats vartoji kitu kalbu keiksmazodzius :D

-- Papildyta --

As editinau SFG 7.2 LT tas sako RP-GRP. Nu moliu molis. Zinai ka as tau pasakysiu *** ** *****

-- Papildyta --

Kas galit +REP nes yra lopu kur -REP uz nk duoda paziurekit ten kur reputacija yra kokie komentarai

-- Papildyta --

Aciu Deividai

Nebūk molis, rašyk Lietuviškai!

Aciu uz komentarus ir REP. Kita GM pasistengsiu daugiau paskriptint, o kas zino, gal net pats savo sukursiu :)

-- Papildyta --

J0KER Suprask man reik postu :) Ir kas cia per (Cia mano srw)?? Tu gal ******* ar ka? :D [sorry visu, kad keikiuosi, bet bent uzsifruoju keiksmazodzius, o jus irgi stenkites rasyt Lietuviskai... Juk cia musu gimtoji kalba!]

Nebūk molis, rašyk Lietuviškai!

Aciu uz komentarus ir REP. Kita GM pasistengsiu daugiau paskriptint, o kas zino, gal net pats savo sukursiu :)

-- Papildyta --

J0KER Suprask man reik postu :) Ir kas cia per (Cia mano srw)?? Tu gal ******* ar ka? :D [sorry visu, kad keikiuosi, bet bent uzsifruoju keiksmazodzius, o jus irgi stenkites rasyt Lietuviskai... Juk cia musu gimtoji kalba!]

Lietuviškai? Tu nerašai lietuviškai :DD Lietuviškas rašymas yra kai naudoji:

ąčęėįšųū

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4733 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...