Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2548 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi. Su šia problemėle jau esu susidūręs ne pirmą dieną, bet norėjau jūsų pasiteirauti ir gal būt esate kažkas su ja susidūręs ir žinosite kaip sutaisyti.

Mano kompiuterio motininė plokštė yra MSI H110M PRO-VD PLUS kurios ethernet spartos palaikymas yra 10/100/1000mbps.

Naudoju Cat5e tipo ethernet kabelį kuris taipogi palaiko 10/100/1000mbps interneto greitį. Mano interneto greičio planas yra 300mbps, bet kažkodėl su kabeliu greitis apsiriboja ties 1mb/s kas yra 10mbps. Nusipirkau WI-FI priedėlį (TP-LINK AC 600) kuris palaiko 15mb/s (150mbps) ir su juo greitis buvo toks koks nurodytas priedėlio specifikacijoje.

Taipogi, tą patį kabelį bandžiau ant laptopo. Laptotas davė maksimalų interneto greitį. Stacionaras buvo jungtas iš dviejų modemų tuo pačiu interneto kabeliu ir rezultatai buvo tokie patys.

Kompiuteris buvo vežtas į kilobaitas.lt parduotuvę kurioje prie mano akių pajungė kabelį (beje kabelio tipo nesakė) ir interneto greitis įsibegėjo virš 500mbps. 

Gal žinote ką reikėtų daryti tokiu atveju, kad greitis nesilimituotų?

xspec-chart.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws

0IH2jqB.png

Problema buvo išspręsta šiame forume.

http://www.skytech.lt/forum/viewtopic.php?f=5&t=6893

Galima rakinti temą.

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2548 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...