Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas, dienas forumiečiai šiuo mėtu nėra ku veikti tai sugalvojau skriptinti ir teikti paslaugas.

Patirtis 2 metai.

Ką aš galių daryti?

• Kuriu bei redaguoju sistemas, bugų tvarkymas. 
  • Darbas atliekamas per 48h nuo užsakymo datos, nebent tai didelis darbas.
  • Atsiskaitymas - Tinka viskas, sms žinute tik brangiau.
  • Gamemodu nuo 0 galėčiau kurti pagal jūsų norus
  • Darau tik tai kas aprašyta jūsų užsakyme, nedarysiu to, ko nebuvote parašęs. Tai su tokiom žinutėm kaip "Kiek kainuoja masinu sistema" nerašykit. Reikia išsamaus aprašymo.
  • Kontaktai - Skype -[email protected], Email: [email protected]
Redaguota , nario Yhothy

Nesieksiu but geriausiu bet, sieksiu buti legenda.

Nupirkčiau rls.lt pinigų/turto į pm

• ,
(redaguota)
prieš 15 valandas(-ų), Svaika' parašė:

Kokia samp bei scriptinimo patirtis? Ar moki textdrawus koduot, ar surišinėji gamemodus su MYSQL, moki kurti duombazes? Ar turi kokia nors sistema pasigirti kuri tikrai kuom nors išskirtinė nes kandangi neturi pavyždių tai gal tai turi, tai tiek norėjau paklaust, btw sėkmės ')

O tu turi kuom issiskirti :D?

prieš 20 valandas(-ų), Yhothy parašė:

Gamemodu nuo 0 galėčiau kurti pagal jūsų norus

Redaguota , nario makflaj
29 minutes prieš, makflaj parašė:

Tai jei žmogus gali kurti gm nuo 0, tai reiškias sugeba, o tu su savo 2 pvž tai keturiom eik

Ir vėl tu apie mane, kartoju dar kartą kad apie save nei žodžio nesakiau, o tu link manęs kalbą vedi, o kalbant apie mane, aš bent kokių pvž turiu, o kadangi jis neturi norėjau daugiau informacijos sužinot. Ir btw jeigu rašo kad gali kurti gm nuo 0 tai nepasakys man jo patirties scriptinime, ir + tai kiek jis temoj rašė tik tušti žodžiai.

Prieš 1 valandą, makflaj parašė:

Tai jei žmogus gali kurti gm nuo 0, tai reiškias sugeba, o tu su savo 2 pvž tai keturiom eik

gm nuo 0 gali buti ir nesuristas su myslql... nu zodziu jei jau nuo 0 tai reiskias viska moka, cia tiesiog tau pamastymui :) 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...