Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, iškart pasakau, tie kas žadat komentuot "IPB jau pasenęs, visi naudoja 4 versiją (IPS)" galit net nevargti :) 

Taigi, parduodu šį dizainą - https://imgur.com/a/4Q4VwoX

kaina sutartinė :) (trūksta mašininiam subui eks de). PM ;] 

Jeigu norite galima pasiimti ir tarpininką. 

Redaguota , nario learn2code

IPB jau pasenęs, visi naudoja 4 versiją (IPS). Šiaip tai nėra skirtumo didelio, ar tu ipb, ar ips dėsi, vis tiek forumas skirtas ne bendravimui, o bėdų išsprendimui. Dizainas taip pat neturėtų būti labai ypatingas, bet kur labiau patinka pirkti prekes, ar didelėj parduotuvėj, kad kamurkėj, 5 metrai po žeme. O šiaip kokios kainos norėtum, ta prasme parašyk kainą, kuri tenkintų, visi žinom, kad galima bus leisti, o ta sutartinė taip ne rimtai atrodo.

1 minute prieš, Antanas940 parašė:

IPB jau pasenęs, visi naudoja 4 versiją (IPS). Šiaip tai nėra skirtumo didelio, ar tu ipb, ar ips dėsi, vis tiek forumas skirtas ne bendravimui, o bėdų išsprendimui. Dizainas taip pat neturėtų būti labai ypatingas, bet kur labiau patinka pirkti prekes, ar didelėj parduotuvėj, kad kamurkėj, 5 metrai po žeme. O šiaip kokios kainos norėtum, ta prasme parašyk kainą, kuri tenkintų, visi žinom, kad galima bus leisti, o ta sutartinė taip ne rimtai atrodo.

:) Man simboliškos kainos tereikia, jei žmogus dorus pasiūlys kad ir 5e atiduosiu su šypsena. Nereikalingas man šis dizainas, tai neturiu tikslo laikyt aukštos kainos.

4 minutes prieš, learn2code parašė:

:) Man simboliškos kainos tereikia, jei žmogus dorus pasiūlys kad ir 5e atiduosiu su šypsena. Nereikalingas man šis dizainas, tai neturiu tikslo laikyt aukštos kainos.

Kai vasarą būsiu namuos, tai raštelsiu kada į pm, jei dar turėsi ir užeisi prie pc, tai paimsiu, pabandysiu truputį pažaist su juo. Imčiau ir dabar, bet čia šakėm rašyta ar namo vasarą grįšiu, bet neišmesk to dizaino, duosiu pitaką.

(redaguota)
1 minute prieš, learn2code parašė:

Jei nenupirks žmogus koks, tai galėsi paimt :)

Taip taip :D, tik tiek, kad neišmesk dizaino, vis tiek ant benzo, ar ledų bus tas pitakas. Duočiau ir daugiau, tik tiek, kad visur šaibas kišt reikia, paskui dar mašiną, dviratį remontuotis, tai nesinori nieko žadėt, kol kas.

Redaguota , nario Antanas940

(redaguota)
1 minute prieš, Aurimas. parašė:

XDDDDD lifetown (ne reklama) buvo sitas dizainas o dabar kad cs dizainas sako... :D neapsimoka tokio slamsto pirkt ;) anyway sekmes parduodant uz eura ar du :D 

Am parodyk tą dizainą (LIFETOWN). ;) O tada aš tau PSD parodysiu.

P.S Nežadu atsakinėt į kiekvieną šūdposteri, kam reikės tas parašys ir atsakysiu į visus klausimus.

Redaguota , nario learn2code
1 minute prieš, learn2code parašė:

Am parodyk tą dizainą (LIFETOWN). ;) O tada aš tau PSD parodysiu.

P.S Nežadu atsakinėt į kiekvieną šūdposteri, kam reikės tas parašys ir atsakysiu į visus klausimus.

taigi buvo kazkoks atejas i lifetown typo weberis ir turejo tavo ta dizaina ir sukodavo.. :D tas dizainas platintas jau, jei rasiu tema kazkur tai numesiu ;) 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Įdomu kaip įsivaizduoji veikiant prisijungusius narius, nes jei bus koks 100 tai temps visą footerį į apačią arba buginsis.

Kaip su avatarais prie skilčių? Jei bus koks baltas avataras, tai tipo ir švies žaliai? baisiai atrodys + avatarai bus sugadinti tose vietose

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...