Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5005 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

bannerzi6.jpg

Sveiki mieli SuperGame.LT lankytojai.

Taigi nemaciau ,kad šitame forume butu Paintball admin pack :) Taigi pamaniau ,kad idesiu savo (bet jis nebus koks ipatingas taigi atsiprašau ;)

Sudėtis

amxmodx-1.8.1

booster-2.4.0

metamod-1.9

dproto- 0.8.68

Priminimas

Dproto -padaro taip ,kad jis įleidžia 47/48 protocol arba kitaip (Seam ar Nosteam ). :taika:

Pagrindiniai pluginai ;)

paintballnade> Šitie pluginai yra pagrindiniai

paintballgun> Ir ju negalima istrinti !!!!!!!!

paintballmod>

paintballmove>

Informacija

Detalisnės informacijos galima suzonoti

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=78548

Vaizdinės informacijos :mucha:

happysmokegrenadesrk1.jpg

pbmod1hj4.jpg

paintballsniper2ks6.jpg

100px-Achtung.svg.png

Servas tikrai veikia buvo vygdomas test ir jis pasileido

Kiti pluginai :D

rank-Paleidžia top 15 ir rank sistema.

simple_team_balancer Sulygina komandas kad butu mazdauk 2x2 ir pns :nice:

ut_killstreak_adv-Ivairus ,bet geri sound :)

admin_check-Parašius /admins parodo kokie adminai prisijunge

reallite_hlg> Tai yra Anti cheitine ji sutvarkyta tai prasome nelysti. :taika:

reallite_hlg_detects>

admin_chat_colors-Leis ADMIN ir VIP rasyti zaliai (arba kitokia spalva)

uzas- Uzas txt surasyti ctrike folderyje

100px-Achtung.svg.png

Pabaigoje norėčiau pasakyti ,kad šitas admin pack gali kai kam patikti kai kam ne tai aš tikuosi ,kad patiks , be to jeigu radot klaidu galit rašyti aš pasistenksiu ištaisyti arba rašykite čia ir pasistenksiu padėti :)

Siuntimo nuoroda :)

http://www63.zippyshare.com/v/19693397/file.html

Sėkmės :liux:

Tuoj apžiūrėsiu, pravesiu testavimą, ir pasakysiu savo nuomonė, pagal aprašymą turėtų būti ypatingas, bei tikrai geras. :)

-- Papildyta --

Taigi nusivylęs esu, melagių dar tokių nematęs, admin pack'as iš akies kūrtas tavo, bet peržiūrėjęs users.ini ten radau štai tokią eilutė:

* Admin pack by kNawerNy ->> Sekmes naudojant. Jei radot koki buga kreipkites i skype : kNawerNy.
Sveikas noriu paaiskinti as user idejau is vieno admin pack ten buvau rades ir kad veliau nebutu taip kad kiti klausinetu kaip usideti admin ir pns o del tu skipe soryy dar paziuresiu ar niekur nera dekui uz pastaba . Ir dar ka cia vadini melagiu :bumba: galvoji ne as kuriau serva ?

Geriau pažiūrėjęs, tai bus už kelių dienų, rasiu tokių eilučių, sakyk autorius bus kWa. :)

Kas tau yra ? Atsirado kazkoks ,,protingas'' matai . As uz tave esu daugiau forume ir daugiau admin pack dares negu tu cia savo kalbomis knises prota zmoniu darbams viskas jeigu dar tu rasinesi as daugiau nekreipsiu demesi supratai man pom del autoriaus as pasakiau taip as paemiau jo user bet ta gali padaryti bet kas ir surasyti gali bet kas ir galvoji jis kure admin pack dar karta pagalvok vaikeli :) .

Kas tau yra ? Atsirado kazkoks ,,protingas'' matai . As uz tave esu daugiau forume ir daugiau admin pack dares negu tu cia savo kalbomis knisesprota zmoniu darba viskas jeigu dar tu rasinesi as daugiau nekreipsiu demesi supratai man pom del autoriaus as pasakiau taip as paemiau jo user bet ta gali padaryti bet kas ir surasyti gali bet kas ir galvoji jis kure admin pack dar karta pagalvok vaikeli :) .

Žmogus pradėjo nesąmonės rašyti, bet aš patylesiu, kad susidėti su kažkokių vaikų, man problemų ir taip yra, o čia su tavimi visai neturiu noro kalbėti, o dėl vaiko, pažiūrėk mano registraciją, ir pažiūrėk mano post'us, manau 2x kartus tave aktyvesnis, ir turiu medalių, o tu nieko, dar sakai kad forume daugiau esi, o šiaip, aš kūręs admin pack'ų, ir žinau jų kalbą, manau nedgi tu neesi sukūręs projektų, kiek aš buvau išbandęs, ir dar kartėlį sakau, vaikai čia tie kurię net lietuviškai nerašo, flood'iną forume, nesilaiko taisyklių, neaktyvus, todėl prie ko čia mane vaikų pavadinai, taip ir nesupratęs, o kitiems siūlau su tavimi visai nediskutuoti, todėl, kad pradėdį rašyti pilną nesąmonių, visokių žodžių, arba pradėdį įžeidinėti dėl kažkokio ADMIN PACK'O, man būtų gėdą, o tu nei mažosios dalies gėdos, neturi! :)

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5005 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...