Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomi HipHop/REP Instrumental'ai. << + 50 F. Eur. >>

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi forumo nariai ir muzikos bei repo gerbėjai. Šios temos tikslas yra, man susirasti gerų Muzikos/HipHop/Rep instrumental'ų. Kiekvienam žmogui, kuris numes gerą,patikusį, puikų instrumental'ą padovanosiu po 50 F.Eur. Tas pats žmogus gali daug kartų rašyti ir gauti, bet svarbu, jog man patiktų. Tai nauda ir jums, jus gausite Forumo Eurų, už kuriuos galėsite įsigyti paslaugas, o aš, aš susirasiu neblogų Instrumental'ų, kurie pravers ateityje. Ačiū už jūsų supratingumą.

Kaip ieškoti? Į YouTube parašykite:

1. HipHop Instrumantals
  2. Rep Instrumantals
  3. Ir t.t.

Galite rašyti komentaruose arba man į P.M., bet geriau komentaruose, kad nebūtų korupcijos, kad duodu tik draugams ir pan. Numeskite Instrumental'o YouTube link'ą ir jei man patiks, padovanosiu jums 50 F Eur.

P.S. Roko ar kito stipraus žanro muzikos instrumental'ai man nepatinka.

Redaguota , nario 7mellos | Mynde
22 minutes prieš, Endrew'7 parašė:

mano mėgstamiausias, ir rods Karpiz atliko įraša naudodamas šitą, arba bent panašią

sr kad atskira tema

beatus dedu ant freestyle'o labiau , nes pats domiuosi freestyle renginiais ir t.t.

Pradžioje keli patiko. Tokie visai neblogi, jei nori, biški į P.M. parašyk. Pervesiu tuoj 100 F. Eur.

prieš 17 valandas(-ų), EK'ON parašė:

Praklausyk, tikrai dėmesio verta..
Man pačiam patiko 

1, 3, 9, 15, 20 labai geras, 22, 26, 27

Antras visai neblogas, to ilge nesiklausiau, bet jei patiks, parašysiu. Pervesiu 50F.EUr.

prieš 17 valandas(-ų), submaryn parašė:

Neblogas, šaunuolis + 50F.Eur.

prieš 14 valandas(-ų), ⒹⓄⓂⒶⓈⒶⓈ parašė:

Gal kažko nesupratai, nes ne tokio tipo ieškau. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...