Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki žmonės,

šiuo metu įsirašiau naująjį modpacką, jis man ankščiau veikė labai sklandžiai tik įrašius jį. Tačiau prieš šį modpacką turėjau savo san andreas, ir kėliau į jį modus, įkėliau pora fps_unlocker įvairius LOW PC ten tuos. Ekspermentui. Tačiau neprailgus laikui ištryniau, ir įsirašiau šį modpacką. Nesuprantu... Gal turit kokių minčių? Pats san andreasas yra geras šito modpacko, CLEO viskas originalu žodžiu viskas ok, nėra su fps.cs failų. Ir kiek berašyčiau sampą, tol ir bus išlikęs šitas modas sušiktas. Aš bandžiau perašinėti ir trinti senus sampus norėdamas ištaisyti šią klaidą. Bet.. TURĖTŲ VEIKT VISKAS SKLANDŽIAI. 

Kelios fotkės.

Nerodo nei čiūvo mašinoj, nei krauna ko nors ir rodo 512MB nors buvo 1263MB iš 2923 man rodos

https://imgur.com/a/kB4MvJp

cf069df031f9c15425857fc8dd5ed1ce514.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...