Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Tautvis™ parašė:

Ne buvau pirkęs interjera ir naudojų tai jeigu yra tarp kolekcijų čia tai familia apipiso reiškiasi.

Ne mode šio interior nėra.

P.s platink tu kiek nori, man tas pats jau senai buvai kažkam pats pardavęs tą modą už 8 e ir dabar dar platini tai tik įrodymas jog esi scameris.

P.s.s nepatarčiau siūstis vien dėl to jog gali būti vėl koks virusas ir prasiraus pas jus, jei kam reikės vėliau grįžęs įmesiu nuoroda be jokių virusu švarią, pilną rivercoast versija man tai ne gaila.

P.s.s.s tai tas apine modas ne tas, nuo jo buvo rašomas rivercoast branguti, o tu map darbų apine net neturi jei neklystu o jei ir turi tai platink man pohui.

Neįkandai bebriukai, neprakaituok atrašinėdamas. :taika: 

Redaguota , nario Hodge
13 minutes prieš, Bebras_Brown parašė:

Tu *Myliu SuperGames.lt* idijote virustotal yra myzalas tu *Myliu SuperGames.lt* numesk man įrodymus kur aš apgavikas ar vagis žmonės nori pamatyti. PS: verk verk Famillia verchas tu *Myliu SuperGames.lt* vergeta vstk visi jau turi ta gm :DDDDDD

neprakaituok mažuli, taip taip tu vagis, tu pavogei tą rivercoast projektą, iš pat pradžių kaip tik pradėjom "bendrauti" pasirodei eilinis gan normalus žmogus, zyzdavai kad kokį speed nupieščiau, reg login perdaryčiau į gui :D tokių šudu prašydavai, ir viena ryta atsikeliu ir pyst rivercoast nebėra savininkas bebras? nemanau kad čia iš oro.

Bebras = vagis (apgavikas)

(redaguota)
2018-04-21 19:26, Hodge parašė:

neprakaituok mažuli, taip taip tu vagis, tu pavogei tą rivercoast projektą, iš pat pradžių kaip tik pradėjom "bendrauti" pasirodei eilinis gan normalus žmogus, zyzdavai kad kokį speed nupieščiau, reg login perdaryčiau į gui :D tokių šudu prašydavai, ir viena ryta atsikeliu ir pyst rivercoast nebėra savininkas bebras? nemanau kad čia iš oro.

Bebras = vagis (apgavikas)

Įrodymai kur [MODERTAED]

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Uždėta cenzūra.

(redaguota)
15 minutes prieš, Bebras_Brown parašė:

Įrodymai kur gaidy 

dėja šiuo momentu neturiu, bet pažadu jie atsiras, ++ forumę rivercoast buvo tikrai gan didelis lankomumas todėl daugelis žmonių tai galėtu paliudyti, ypač ta rivercoast player grupė iš kurios buvai išmestas :taika:

ai yra tiksliai turiu įrodymus pl vakaro ir tikrai pažadu bus.

Redaguota , nario Hodge
prieš 1 valandą, Bebras_Brown parašė:

Tu *Myliu SuperGames.lt* idijote virustotal yra myzalas tu *Myliu SuperGames.lt* numesk man įrodymus kur aš apgavikas ar vagis žmonės nori pamatyti. PS: verk verk Famillia verchas tu *Myliu SuperGames.lt* vergeta vstk visi jau turi ta gm :DDDDDD

Neklausyk vaikų nes mežą :D

P.S Bebras nėra joks apgavikas jis normalus čiūvas o ką kiti sako nekreipkit dėmesio :) 

Kodėl neina pilnai pasileisti logai rašo : 

[00:59:40] << MFR >> All objects draw distance has beeen optimized
[00:59:42] Prisijungeme prie MySQL sekmingai!
[00:59:42] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[00:59:42] [debug]  Attempted to read/write array element at index 1 in array of size 1
[00:59:42] [debug] AMX backtrace:
[00:59:42] [debug] #0 001beea0 in ?? () at C:\Users\Aurelis\Desktop\riverCoast.lt\GM\gamemodes\band7.pwn:2456
[00:59:42] [debug] #1 00016f4c in public ScriptInit_OnGameModeInit () at C:\Users\Aurelis\Desktop\riverCoast.lt\GM\pawno\include\YSI\y_hooks/impl.inc:484
[00:59:43] [debug] #2 00011dc4 in public SSCANF_OnGameModeInit () at C:\Users\Aurelis\Desktop\riverCoast.lt\GM\pawno\include\YSI\internal\..\y_scriptinit.inc:171
[00:59:43] [debug] #3 000010d0 in public zcmd_OnGameModeInit () at C:\Users\Aurelis\Desktop\riverCoast.lt\GM\pawno\include\sscanf2.inc:205
[00:59:43] [debug] #4 native CallLocalFunction () from samp-server.exe
[00:59:43] [debug] #5 00000704 in public OnGameModeInit () at C:\Users\Aurelis\Desktop\riverCoast.lt\GM\pawno\include\zcmd.inc:70
[00:59:43] 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...