Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

https://imgur.com/gallery/1NjMS

Vienu žodžiu nerodo interneto icon'os, neina prisijungti ir negaliu naudotis internetu kompiuteryje. Bandžiau ištaisyti šią problemą svetainėje (http://www.intowindows.com/fix-wireless-icoan-missing-from-taskbar-in-windows-10/) pateiktais metodais, bet nepadėjo. 

Rakinkite temą!

Redaguota , nario Nojus.
(redaguota)

Panašu, kad bėdos su tinklo plokštės draiveriais po windows perdiegimo. Stacionariame kompiuteryje reikėtų pasižiūrėti motininės plokštės pavadinimą ir ieškoti draiverių gamintojo puslapyje (su salyga, kad tinklas veikė ankščiau ir tai ne plokštės gedimas). Nešiojamame tiesiog kompiuterio modelio pavadinimo ir ieškoti gamintojo puslapyje. Trečias variantas jai veikia usb lizdai artimiausioje kompiuterių parduotuvėje įsigyti pigia usb tinklo plokštę ir leisti windows atnaujinimus. Windows os turėtų surinkti trūkstamus draiverius.

Redaguota , nario sazine
(redaguota)
23 minutes prieš, sazine parašė:

Panašu, kad bėdos su tinklo plokštės draiveriais po windows perdiegimo. Stacionariame kompiuteryje reikėtų pasižiūrėti motininės plokštės pavadinimą ir ieškoti draiverių gamintojo puslapyje (su salyga, kad tinklas veikė ankščiau ir tai ne plokštės gedimas). Nešiojamame tiesiog kompiuterio modelio pavadinimo ir ieškoti gamintojo puslapyje. Trečias variantas jai veikia usb lizdai artimiausioje kompiuterių parduotuvėje įsigyti pigia usb tinklo plokštę ir leisti windows atnaujinimus. Windows os turėtų surinkti trūkstamus draiverius.

Naršiau internete ir išsijungė iš niekur kompiuteris, pasijungiau per naują ir tik tada taip atsitiko. Anksčiau tas pats būdavo (retai ir į tai didelio dėmesio nekreipiau), tačiau db nesupratau. Pas mane stacionarus, ne laptopas. Iš kur žinai, kad būtent tinklo plokštės draiveriai parėjo? Gal yra lengvesnių būdų susitvarkyti šia bėdą? Su Windows nieko nedariau, neperrašinėjau OS. Aš naudoju adapterį, bet ne kabelį. 

Redaguota , nario Nojus.
20 minutes prieš, Nojus. parašė:

Naršiau internete ir išsijungė iš niekur kompiuteris, pasijungiau per naują ir tik tada taip atsitiko. Anksčiau tas pats būdavo (retai ir į tai didelio dėmesio nekreipiau), tačiau db nesupratau. Pas mane stacionarus, ne laptopas. Iš kur žinai, kad būtent tinklo plokštės draiveriai parėjo? Gal yra lengvesnių būdų susitvarkyti šia bėdą? Su Windows nieko nedariau, neperrašinėjau OS. Aš naudoju adapterį, bet ne kabelį. 

jei čia draiverių problema, tai nueik per device manageri ir update'ink juos manau.

• Teigiamai 1
(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Reklameris5 parašė:

išjungtas per bios mažu? man panašiai buvo tik ant laptopo

Kaip konkrečiai turėtų būti parašyta, ką reikėtų pakeisti?

EDIT: Tokios funkcijos ant stacionarių kompiuterių nėra, čia tik laptopams. 

Susitvarkiau, galite rakinti temą!

Redaguota , nario Nojus.
prieš 23 valandas(-ų), Nojus. parašė:

Kaip konkrečiai turėtų būti parašyta, ką reikėtų pakeisti?

EDIT: Tokios funkcijos ant stacionarių kompiuterių nėra, čia tik laptopams. 

Susitvarkiau, galite rakinti temą!

įdomu kaip susitvarkiai? ant seno stacionaraus yra tokia pati problema , interneto neišeina pasijungti per jį. per laptopą man taip buvo , bet bandžiau kaip galėjau padėt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...