Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

<< Maketavimo Paslaugos >> *Pirmi 2 darbai vos po 3Eur.*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kas aš?

Mano Vardas Mindaugas. Esu užsispyręs žmogus visą laiko siekiantis savo

tikslo. Esu draugiška ir komunikabili asmenybė. Esu taip pat ir šiuolaikiškas

žmogus, kuris ieško naujovių, kaip pagerinti ir patobulinti savo darbą. Kalbant

apie SA:MP, šį žaidimą pradėjau žaisti būdamas 12 metų. Nuo to laiko, vis

stengdavausi ko nors siekti ar tai būtų direktorius, ar tai prižiūrėtojas. Nenukryps-

tant nuo temos, dabar siekiu žmonėms pagelbėti jų projektuose atliekant Žemėlapio

Maketavimą. Šioje srityje esu apie 2-3 mėn. Paskutiniu metu apleidau vieną žmogų, 

dėl kompiuterio gedimo, bet dabar viska susitvarkęs nusprendžiau teigti paslaugas.

Paslaugos

Kalbant apie mano paslaugų teikimą, visų pirmą, griežtai ir kategoriškai pasakau,

jog neeinu į projektus, tiesiog žmonės užsisako, atlieku paslaugas, susitariam dėl

kainos, parodau darbą, tinka? Sumoka pinigus, o aš duodu darbą.

Kainos:

Kainos priklauso nuo užsakovo: darbo laiko, vietos, papildomų smulkmenų.

Kainos nėra didelės, nes nesu profesionalus Maketuotojas.

Akcija:

Dabar kainos iki 3Eur. įsikūrimo progą.

Darbo Pavyzdžiai

Kai pradėjau mappinti, niekur jų neviešindavau ir neseniai tik pradėjau kelti

ir viešinti savo darbus, tad po kol kas darbų pavyzdžių mažai turiu.

SPAUSTI ČIA

Darbas gali būti ir nekokybiškas, bet laikui bėgant darbų vis pilnės ir atsiras.

Kontaktai

FORUMO A.Ž. (asmeninė žinutė)

Redaguota , nario 7mellos | Mynde
  • Teigiamai 2
  • ,
26 minutes prieš, 7mellos | Mynde parašė:

Na, atsakyti sunku, patirties šiek tiek turiu, bet dėl pavyzdžių blogai žinau, todėl galbūt temą per anksti parašiau, dėl pavyzdžių trūkumo. Greitu metu, padaugės, pažadu!

nekreipk dėmesio į tą botagą, man asmeniškai jo mapai nėra gražūs, nors bbž kiek jis jau teikia tas paslaugas

anw good luck, neblogai ta degalinė atrodo

• Teigiamai 2

9 minutes prieš, Trentas parašė:

nekreipk dėmesio į tą botagą, man asmeniškai jo mapai nėra gražūs, nors bbž kiek jis jau teikia tas paslaugas

anw good luck, neblogai ta degalinė atrodo

Jo mapai yra puikios kokybės, ir realistiškai sudaryti. Galima sakyti daugelis jų yra padaryta be klaidų.

Eimantas yra tikrai vienas geriausių Lietuvoje. Tai kieno tau mapai patinka? 2011 stiliaus bokštai su military tvorom?

Ir aš Eimantui pritariu, reikia daugiau laiko ir pavyzdžių.

P.S. Kiek per daug augalijos kaip degalinei pagal mane.

• Teigiamai 1

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

1 minute prieš, EK'ON parašė:

Jo mapai yra puikios kokybės, ir realistiškai sudaryti. Galima sakyti daugelis jų yra padaryta be klaidų.

Eimantas yra tikrai vienas geriausių Lietuvoje. Tai kieno tau mapai patinka? 2011 stiliaus bokštai su military tvorom?

Ir aš Eimantui pritariu, reikia daugiau laiko ir pavyzdžių.

P.S. Kiek per daug augalijos kaip degalinei pagal mane.

Dėl mapp, dėkui, o dėl pavyzdžių, žinau, turbūt dabar dėl to ir prarasiu dalį susidomėjusių žmonių, bet ką padariau, to nepakeisiu. Kaip ir sakiau, greitu metu, manau, padidės darbo pavyzdžių.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Žmogui 12 metų, jis tiesiog pradeda teikt paslaugas, o iš jo pirkti tai jau kitų žmonių pasirinkimas. Per kažkiek laiko ikels daugiau pavyzdžių, patobulės ir galbūt bus tas mapperis iš kurio daugelis projektų pirks jo mapp darbus. Žmogui reikia duoti motyvacijos, o daugelis komentuoja tik, kad pakomentuotų. O šiaip linkiu sėkmės tobulėjant ir siekiant savo tikslų mappinime! :) 

Redaguota , nario Aurimas.
  • Teigiamai 2

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

31 minutes prieš, Trentas parašė:

Quelas? Pofka? Nuko? Artaas? wMamba?.. Vardint galima daug geresnių, tai ką čia kalbėsim apie vieną geriausių lt

Tu rimtai toks bukas? Čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas iš kokio mapperio pirkti mapp darbą. Vienas iš vieno mapperio gali būti, kitas iš kito, o tu čia atėjai pasakyt, kokie yra geriausi mapperiai, sutinku jie tikrai geri, bet manau šių visų mapperių stilius ko gero skiriasi, ir ne visiems patinka (nesakau, jog jie negražūs darbas ar kažkas pan.), bet turiu omenyje, jog reikiant mapp'o nori kuo tikroviškiau viską padaryti, tad vieną mappą kaip ir sakiau imsi iš vieno, galbūt kitas padarys tavo nuomone geriau, tad kitą mappą imsi iš kito. Galima pasigynčyti dėl kainų, aišku kokia kokybė, tokia ir kaina. Galbūt visiškai nežinomas mapperis visai gerai mappina, ir tokios kainos neprašo, turiu omenyje, jog norint sutaupyti. O visam projektui perkant mappus atsistoja tikrai nemaža pinigų suma, nes dauguma gerų mapperių neina į projektus mappint dėl pelno, aišku jei projektas išsilaikęs, kodėl gi ne. Bet dažniausiai siūlo projektai prisidėti mapperiui, kai projektas žengia tik primuosius žingsiu ir neturi jokios garantijos, jog to pelno iš viso bus. Tad geriausi mapperiai ir mappina už pingius. ;) 

12 minutes prieš, Aurimas. parašė:

Žmogui 12 metų, jis tiesiog pradeda teikt paslaugas, o iš jo pirkti tai jau kitų žmonių pasirinkimas. Per kažkiek laiko ikels daugiau pavyzdžių, patobulės ir galbūt bus tas mapperis iš kurio daugelis projektų pirks jo mapp darbus. Žmogui reikia duoti motyvacijos, o daugelis komentuoja tik, kad pakomentuotų. O šiaip linkiu sėkmės tobulėjant ir siekiant savo tikslų mappinime! :) 

Kalbant apie SA:MP, šį žaidimą pradėjau žaisti būdamas 12 metų. 

Jam ne 12 :D

• Teigiamai 2

Web Development.

14 minutes prieš, Aurimas. parašė:

Jeigu žmogui nespardysi šiknos jis vargiai ar tobulės, nes jo mapinimo stilius primena mappinima prieš 5metus, panašiai mappinau ir aš. O motyvacijos kiti neduos, jeigu jis norės tobulėt, jam motyvacijos tikrai nereiks :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)
19 minutes prieš, Aurimas. parašė:

Ačiū, jog jaunini mane, bet paskaičius giliau, man 16 metų

2 minutes prieš, Biao parašė:

Manau per anksti paskelbei maketavimo paslaugų teikimą. 1 pavyzdys, degalinės. Dabartiniai serveriai, kurie naujai kuriasi naudoja modernius architektūros darbus, ne tokius kaip SARG.lt, LMG.lt projektų. Sėkmės laukiant užsakymų ! :)

Čia kaip ir sakiau, taip, supratau, kad šiek tiek per anksti dėl darbo pavyzdžių, bet rytoj, manau, vieną mapp darbą įkelsiu įvertinimui.

Redaguota , nario 7mellos | Mynde
21 minutes prieš, Alex :) parašė:

Jeigu žmogui nespardysi šiknos jis vargiai ar tobulės, nes jo mapinimo stilius primena mappinima prieš 5metus, panašiai mappinau ir aš. O motyvacijos kiti neduos, jeigu jis norės tobulėt, jam motyvacijos tikrai nereiks :)

Tai dabar visiem vietoj motyvacijos spardyt šikną? :D Durniau dar negalėjai kažką pasakyt? 

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...