Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3009 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest heatzy
(redaguota)

5 minutes ir gali tarti sudie savo akims :) Žiauriai rėžia akį, sunku įskaityti ką nors, labai banaliai atrodo tas dizainas, bet aišku naudojamas dar, gal kaip ir sakei laidojimo paslaugų tinklapyje nebent, nesu nei kritikas nei ekspertas, tiesiog tai mano asmeninė nuomonė

Redaguota , nario heatzy
Dabar, Quattro parašė:

5 minutes ir gali tarti sudie savo akims :) Žiauriai rėža akį, sunku įskaityti ką nors, labai banaliai atrodo tas dizainas, bet aišku naudojamas dar, gal kaip ir sakei laidojimo paslaugų tinklapyje nebent, nesu nei kritikas nei ekspertas, tiesiog tai mano asmeninė nuomonė

Tada pasakyk ką manai apie kaimeliai.lt dizaina?

hviX5M5.png

Guest heatzy
1 minute prieš, Rosenberg parašė:

Tada pasakyk ką manai apie kaimeliai.lt dizaina?

Sutvarkytas, tvarkingas, gražus, puikiai paruoštas naudoti, tik gal problemėlė kad juodas dizainas, bet vistiek 100 kart geriau nei šis, čia be jokių abejonių :D 

(redaguota)

Dalį dizaino mato ir sako "nesižiūri", "labai banaliai atrodo".. :D  Rašot, kad tik rašyt, o jūsų pranešimuose logika pjaunasi. :D 

Tarp kitko, Supergames, kai buvo dar su myBB turinio valdymo sistema, dizainas buvo dar tamsesnis, visiškai juodas, niekas nieko nesakė dėl akių ar nesižiūrėjimo, o dabar susidarau nuomonę, kad komentuojat visiškas lempas.

13 minutes prieš, M I N S K A S ツ parašė:

Norėjau išaiškint vienam debilui kad juodi dizainai nepatinka niekam.

Kaimeliai.lt dizainas lygiai toks pat, tamsus, tad ir tas dizainas turi nepatikti niekam, tau taip pat. :)

4 minutes prieš, Quattro parašė:

Sutvarkytas, tvarkingas, gražus, puikiai paruoštas naudoti, tik gal problemėlė kad juodas dizainas, bet vistiek 100 kart geriau nei šis, čia be jokių abejonių :D 

Kaip Tu gali spręst apie kitą dizainą, kai tu jo viso nematai? Kas su jumis negerai? Suaukit, gana kariaut kurio SA:MP serveris geresnis, pradėkit veikt ką nors naudingesnio.. :D

Aš nesu nei už kaimus, nei už dizainą screenshot'e, tiesiog man absurdiškai atrodo jūsų komentarai. :) 

Redaguota , nario lie
(redaguota)
8 minutes prieš, Quattro parašė:

Na atleisk tikrai prieš kaimeliai.lt neturiu blogos nuomones bet kartais ne čia ju dizainas? https://webflake.sx/files/file/3578-veizor-innovative-gaming-style-1312/ tik pas juos biški pakoreguotas :D Na jei ir ne šitas bet ne nuo 0 pas juos darytas :)

4 minutes prieš, lie parašė:

Dalį dizaino mato ir sako "nesižiūri", "labai banaliai atrodo".. :D  Rašot, kad tik rašyt, o jūsų pranešimuose logika pjaunasi. :D 

Tarp kitko, Supergames, kai buvo dar su myBB turinio valdymo sistema, dizainas buvo dar tamsesnis, visiškai juodas, niekas nieko nesakė dėl akių ar dar nesižiūrėjimo, o dabar susidarau nuomonę, kad komentuojat visiškas lempas.

Kaimeliai.lt dizainas lygiai toks pat, tamsus, tad ir tas dizainas turi nepatikti niekam, tau taip pat. :)

Kaip Tu gali spręst apie kitą dizainą, kai tu jo viso nematai? Kas su jumis negerai? Suaukit, gana kariaut kurio SA:MP serveris geresnis, pradėkit veikt ką nors naudingesnio.. :D

Aš nesu nei už kaimus, nei už dizainą screenshot'e, tiesiog man absurdiškai atrodo jūsų komentarai. :) 

Respect tau, pagaliau nors vienas žmogus suprato...

Redaguota , nario Rosenberg

hviX5M5.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3009 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...