Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4 minutes prieš, Reklameris2 parašė:

prieštarauji pats sau...

Sūnau, argi jau pamiršai ko tave mokiau...?

Pamemenu :( bet man  reikėtu bevelės, kad ant xbox pajungt nes su laidu xujov

12 minutes prieš, Reklameris2 parašė:

prieštarauji pats sau...

Sūnau, argi jau pamiršai ko tave mokiau...?

o šitą gera būtu ? :) https://www.avitela.lt/prekes/klaviatura-microsoft-all-in-one-media-keyboard-usb-port-eng-intl-euro-hdwr/klaviatura-microsoft-all-in-one-media-keyboard-usb-port-eng-intl-euro-hdwr

21 minutes prieš, AlanasYes parašė:

visos bus tas pats sh .. tesiog pirk kuri prie akies daugiausiai limpa,  arba nueik i parduotuve ir pamaigyk realiai ir zinosi , bet ir siap pats esu turejas daug klaveturu kurios irgi panasia suma kainuoja ir niekad nesuluzo :D tik kad po kiek laiko pats nauja nusiperku uz tokia pat suma nes uzpisa ta pati :D 

Dabar, Ernestas`` parašė:

visos bus tas pats sh .. tesiog pirk kuri prie akies daugiausiai limpa,  arba nueik i parduotuve ir pamaigyk realiai ir zinosi , bet ir siap pats esu turejas daug klaveturu kurios irgi panasia suma kainuoja ir niekad nesuluzo :D tik kad po kiek laiko pats nauja nusiperku uz tokia pat suma nes uzpisa ta pati :D 

tai aš buvau nusiprkės uz 10e bet ji galvoja ilgai takim per samp su sultan tik ant 40km važiuosi nes laginą labai

6 minutes prieš, AlanasYes parašė:

tai aš buvau nusiprkės uz 10e bet ji galvoja ilgai takim per samp su sultan tik ant 40km važiuosi nes laginą labai

a tai kodel tau butinai wireless reik ?:D  wireless siap geriausiai nepirkt zaidimam del tokiu priezasciu nebent biudzetas leistu pirktt uz  biski daugiau :D  kitaip kaip ir pats mini bus input lagas  o ir siap bandyk zet i kokias gaming keyboards ,  tos maziau input lago turetu turet. taip gali pabandyt pazet i tokius webus kaip aliexpress ir pan tik kad uztruks pora sav kol atsiustu .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...