Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5078 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pas manes serve yra komanda adminam /restartmasinas ja suvedus turetu VISOS nenaudojamos masinos ir mocai ir pns atsirast vietoje kurioje atsiranda po servo rr, bet kai suvedu jos atsirande ten pabuna keles sekundes ir vel atsiranda ten kur buvo tik buna suremontuotos, padekit ir parasykit posta kas buvot uzsuke, nes idomu man ar isvis kasnors mato sia tema, duosiu rep kas pades :)

ir tada jau bus normalei?

-- Papildyta --

P.S. man reiketu kad sita dalyka galetu padaryti tik admin, kuris yra pagr admin failuose pas mane yra tokie dlaykai kad zmogus isvis but adminas reik nustatyt admin=1 o kad butu pagr reik dar nejoj eilutej adminlygis=4 tai gali padaryt kad sitas dalykas eitu tik pagr adminam? duosiu + 2 rep

if(strcmp(cmdtext, "/serv2011", true)==0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
    		new modeliz = GetVehicleModel(GetVehicleTrailer(playerDB[playerid][masina]));
		new bool:unwanted[CAR_AMOUNT],sendername[MAX_PLAYER_NAME];
		for(new player=0; player     		{
           	if(IsPlayerInAnyVehicle(player)) { unwanted[GetPlayerVehicleID(player)]=true; }
	 	}
		for(new car = 1; car <= 600; car++)
		{
			if(modeliz != 584 && modeliz != 435 && modeliz != 450 && modeliz != 591 && !unwanted[car]) SetVehicleToRespawn(car);
		}
		GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
		format(string, sizeof(string), "* INFORMACIJA: %s {99CC00}atstatė visas nenaudojamas transporto priemones.", sendername);
   		SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,string);
	}
	return 1;
}

Prašom :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5078 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...