Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
1 minute prieš, Robysas parašė:

Tai gerai, tu man paaiškink ką toks žmogus gali mokėt :D? Bendraut? Kalbėt? 14 yra toks amžius, kur svarbiausia užsikalt kokių milų sampe

Nu turiu žmoguti bendra savininką projekte kuriam yra 15 metų ir galiu kirsti rankom jog jis už tave visa galva yra pranašesnis tiek svetainių paruošimu, kodavimu ir samp skriptinimu.

7 minutes prieš, Robysas parašė:

Tai gerai, tu man paaiškink ką toks žmogus gali mokėt :D? Bendraut? Kalbėt? 14 yra toks amžius, kur svarbiausia užsikalt kokių milų sampe

14 metu LMG forume kaldavau saibas is GFX kovu, kuriau phpBB forumus ir IPB instaliuodavau su kitais dalykais.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

5 minutes prieš, Arminass parašė:

aš jam ir sakau jog per daug žmonės nuvertina, matyt pats tokių metų nieko nedarydavo ir kaip pats minėjo  milus pirkdavo, todėl taip ir kalba :D

Bet koks tu protingas, neduok tu dieve. Ar tu nesupranti, ar kaip? Tokių kaip tu sakai mokančių žmonių labai labai mažai, ir jei yra tai tikrai abejoju, kad už dyką kažką darys. Aš pirkdavau milus :D? Jau būdamas 14, buvau ,,verslioras"

Instagram: robytis_rks

4c2b30571fcad8418246be0c7b06f9b079.png

2 minutes prieš, Robysas parašė:

Bet koks tu protingas, neduok tu dieve. Ar tu nesupranti, ar kaip? Tokių kaip tu sakai mokančių žmonių labai labai mažai, ir jei yra tai tikrai abejoju, kad už dyką kažką darys. Aš pirkdavau milus :D? Jau būdamas 14, buvau ,,verslioras"

"verslioras" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nežinau kokio amžiaus vaikai tokį žargoną naudoja, bet aš tai ties 12 metų jau nustojau tokį žodį vartot žodyne, nes atėjo į galvą kaip tai degradavusiai skamba

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

3 minutes prieš, rsrytis parašė:

"verslioras" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nežinau kokio amžiaus vaikai tokį žargoną naudoja, bet aš tai ties 12 metų jau nustojau tokį žodį vartot žodyne, nes atėjo į galvą kaip tai degradavusiai skamba

Bandau neišsiskirt nuo daugumos visų, kad suprastu apie ką aš :) 

Instagram: robytis_rks

4c2b30571fcad8418246be0c7b06f9b079.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...