Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 2 valandas(-ų), Baldas parašė:

Savaitei 20 - 30 svarų gali pavalgytu, ne sočiai, bet užtektų :D čia jei taupant minimaliai. Jei netaupant, vaikščiosi po mcdonaldus ir panašiai tai iki 50 - 60 svarų. Alus ir cigarėtes ten brangus jei rūkai ir dar gersi, tai nieko nesutaupisi. Šiaip čia viskas nuo tavęs priklausys, visų poreikiai skirtingi.  Jei gausi po kokių 300 svarų per savaite atskaičius mokesčius už nuoma, tai galėsi gyventi kaip ponas ten :D

jeigu jis gyvent amzinai nesiruosia ten tai manau tie 300 svarai kaip minimum turetu but.. jeigu as pvz vaziuociau kad tik menesiui ar keliem tai jau geriau arciau 7 dienas per sav :D kad kokie £450-500 kaip nieko i sav butu , aisku jeigu gyvent visam su tom 7 dienom i sav ilgai netemsi  bet jeigu tik men ar pora tai dar jaunas isviso juoks butu ten :D 

3/29/2018 19:50, Imprint parašė:

Tai va. Snd pagalvojau gal kokiems metams varyti i uk sandeli arba kazkur panasiai. Ka manot? Nuo ko reiktu pradeti, nes lektuvo bilieto neuztenka :D

susirask darba arba pirma pasigooglink pasiklausinek apie vietas, prisijunk prie visokiu miestu lietuviu grupiu t.y kaip buna " londono lietuviai " ir visa kita sh  paklausinek kur darbu yra , zodziu pirma turek pora miestu i galva , ir apie juos ziurek t.y susirask kambario nuoma irgi pasakyk kad atvaziuoji is LT ir pan  turetu kambary palikt bent keliom dienom  :D , poto apskambink visom agenturom darbu , paklausk kas gero yra ir pan ( jeigu vaziousi i miestus kur yra vitalo agentura ) tai ten 100% patarciau nepasitiket...  vos ne visada prizada viska bet istikro darbo neduoda ,  siap isvviso patarimas nevaziuok darba koki kredita pasiimk kad po visu biletu turetum pora simtu svaru kad jeigu ka nuomai ir bomzpakiam uztektu.  Taip pat niekad nevaziuok  jeigu kokia agentura siulo apgyvent ir pan.. kartais labai retai buna kad dar is bedos gali gyvent bet dazniausiai tai... 

Aš pats manau, kad visą gyvenimą Lietuvoj neverta sėdėt. Dabar ypač kai tokios glaimybės, visada gali išvykt kurnors metams, pusmečiui. Nes čia LT už minimalkę dirbt ir eikvot savo gyvenimą tai absurdas. Išvarai, užsidirbi, grįžti čia, kanors paveiki, nes vistiek šeima ir draugai tai čia yra. Poto baigias pinigai ir vėl varai į ktią šalį :) Taip per penkis dešimt metų kokias penkis šalis ir aplankai :) Ir kultūros pasisemi kitose šalyse ir šiaip pamatai kaip kiti gyvena, manau tai labainaudinga tavo asmenybės vystymuisi. poto grįžęs namo pats pradėsi vertinti labiau Lietuvą, nes pamatysi, kad čia ne taip ir blogai, nepaisant to kad uždirbti bybį. Aš pats jau UK buvau pora metų, dabar mečiau vėl mokslus ir leksiu į Islandiją ir poto norėčiau į Aziją. Tai žodžiu mano pointas tas, kad kai tokios galimybės tai nesąmonė butų neemigruot kad ir pusmečiui, esmė kad čia ne visam gyvenimui gi. Ir reikia kartais nutolt nuo draugų/šeimos/šalies kad poto juos vėl iš naujo pradėtu vertinti

prieš 16 valandas(-ų), interceptor parašė:

Aš pats manau, kad visą gyvenimą Lietuvoj neverta sėdėt. Dabar ypač kai tokios glaimybės, visada gali išvykt kurnors metams, pusmečiui. Nes čia LT už minimalkę dirbt ir eikvot savo gyvenimą tai absurdas. Išvarai, užsidirbi, grįžti čia, kanors paveiki, nes vistiek šeima ir draugai tai čia yra. Poto baigias pinigai ir vėl varai į ktią šalį :) Taip per penkis dešimt metų kokias penkis šalis ir aplankai :) Ir kultūros pasisemi kitose šalyse ir šiaip pamatai kaip kiti gyvena, manau tai labainaudinga tavo asmenybės vystymuisi. poto grįžęs namo pats pradėsi vertinti labiau Lietuvą, nes pamatysi, kad čia ne taip ir blogai, nepaisant to kad uždirbti bybį. Aš pats jau UK buvau pora metų, dabar mečiau vėl mokslus ir leksiu į Islandiją ir poto norėčiau į Aziją. Tai žodžiu mano pointas tas, kad kai tokios galimybės tai nesąmonė butų neemigruot kad ir pusmečiui, esmė kad čia ne visam gyvenimui gi. Ir reikia kartais nutolt nuo draugų/šeimos/šalies kad poto juos vėl iš naujo pradėtu vertinti

Bet esmė tame, kad aš neturiu nieko. Manes Lietuvoje niekas nelauktu, nes esu vienišas ir nelaimingas. Niekas, net nepastebėtu, kad manęs nebėra, nes niekam aš nerūpiu.

Aaaaa...

niekada gyvenime neversk, kad tavęs gailėtusi. Kam čia tu "niekam aš nerūpiu" ir t.t.. Nu nieko neturi, dar geriau, nebus verkimų ir išsiskyrimų išvažiuojant. O šiaip tavo vietoj važiuočiau,  tik ne į uk, yra gi Olandija, Norvegija, Danija, Vokietija. Ir jeigu varysi, tai pradžiai per agentūra(pažįstamų neturi tai tenka agentūrą rinktis)  bet prieš tai siūlau pasiskaityt apie jas, nes jų ten n, kurios apipisineja žmones. O tada padirbėjus, susipažinus su žmonėm ir t.t galėsi kitokio darbo ieškotis, kur agentūra neatskaičiuos tavo atlyginimo. 

12 minutes prieš, © Orinta parašė:

Aaaaa...

niekada gyvenime neversk, kad tavęs gailėtusi. Kam čia tu "niekam aš nerūpiu" ir t.t.. Nu nieko neturi, dar geriau, nebus verkimų ir išsiskyrimų išvažiuojant. O šiaip tavo vietoj važiuočiau,  tik ne į uk, yra gi Olandija, Norvegija, Danija, Vokietija. Ir jeigu varysi, tai pradžiai per agentūra(pažįstamų neturi tai tenka agentūrą rinktis)  bet prieš tai siūlau pasiskaityt apie jas, nes jų ten n, kurios apipisineja žmones. O tada padirbėjus, susipažinus su žmonėm ir t.t galėsi kitokio darbo ieškotis, kur agentūra neatskaičiuos tavo atlyginimo. 

Kokia sali rekomenduotum? Ka manai apie darba ir gyvenimaLenkijoje?

4/1/2018 12:45, Imprint parašė:

Bet esmė tame, kad aš neturiu nieko. Manes Lietuvoje niekas nelauktu, nes esu vienišas ir nelaimingas. Niekas, net nepastebėtu, kad manęs nebėra, nes niekam aš nerūpiu.

Tai tada tikrai emigracija yra puiki išeitis. Nes ten gali pradėti gyvenimą iš naujo. Man pačiam išvažiavus dėl to liūdėjo gal vienas mano draugas ir aišku mama. Ten užsieny tiesiog pradedi kurti savo naują pažįstamų ratą. Ten ir atmosfera kita, nes dauguma emigrantų ir jie tam tikra prasme visi likimo broliai, tai tikrai surastum bendraminčių. Pradžia aišku sunki bus, reikia nusiteikti. Bet poto kaip tik bus labiau rewarding jausmas, kai pats būsi susikūręs viską nuo nulio. Aš pats pamenu kad į UK išvažiuočiau turėjau imti SMS kreditų ir skolintis iš visų įmanomų draugų. Bet poto kai 1.5K svarų kas mėnesį pradėjo byrėt į sąskaitą tai pasijaučiau kaip karalius:) Beje, į kokią šalį planuotum važiuot?

(redaguota)
31 minutes prieš, interceptor parašė:

Tai tada tikrai emigracija yra puiki išeitis. Nes ten gali pradėti gyvenimą iš naujo. Man pačiam išvažiavus dėl to liūdėjo gal vienas mano draugas ir aišku mama. Ten užsieny tiesiog pradedi kurti savo naują pažįstamų ratą. Ten ir atmosfera kita, nes dauguma emigrantų ir jie tam tikra prasme visi likimo broliai, tai tikrai surastum bendraminčių. Pradžia aišku sunki bus, reikia nusiteikti. Bet poto kaip tik bus labiau rewarding jausmas, kai pats būsi susikūręs viską nuo nulio. Aš pats pamenu kad į UK išvažiuočiau turėjau imti SMS kreditų ir skolintis iš visų įmanomų draugų. Bet poto kai 1.5K svarų kas mėnesį pradėjo byrėt į sąskaitą tai pasijaučiau kaip karalius:) Beje, į kokią šalį planuotum važiuot?

Norėčiau ne į Europa, bet sunkiau viskas būtu :D Iš Europos tai Danija, Vokietija, Didžioji Britanija, Norvegija, Islandija. Labiausiai norėčiau į miestą Londona, nes ten daugiausiai Lietuviu, dėl to, būtu pradžioje lengviau. Aš šiuo metu turiu pinigų ir man nereiktu iš nieko skolintis, kad pragyventi iki pirmos algos. Ką pats rekomenduotum rinktis? Taip pat domina patarimai, kaip susirasti bet kokį darbą ir kaip iki jo nusigauti :D

Redaguota , nario Imprint

Pirma ko gero geriausia į europą kur važiuot. Nes nepatirsi tokio didelio kultūrinio šoko. O šiaip visos tavo išvardintos šalys iyra geros. Aišku visur bus pradžioj sunku, bet poto užsigrūdinsi ir bus lengva. Pasiieškok lietuvių community tose šalyse ar miestuose, pasiklausinėk dėl pigesnės nuomos ar darbo. Bet vistiek reikės ko gero varyt dirbti į fabriąką, kas šiaip nėra blogai. Nes darbas visur sunkus, tik kad užmokestis bent jau adekvatus :) O šiaip kaip pačiam su kalbom ir kokias kompetencijas turi?

2018-03-29 18:19, Ernestas`` parašė:

jeigu jis gyvent amzinai nesiruosia ten tai manau tie 300 svarai kaip minimum turetu but.. jeigu as pvz vaziuociau kad tik menesiui ar keliem tai jau geriau arciau 7 dienas per sav :D kad kokie £450-500 kaip nieko i sav butu , aisku jeigu gyvent visam su tom 7 dienom i sav ilgai netemsi  bet jeigu tik men ar pora tai dar jaunas isviso juoks butu ten :D 

Įmanoma, dirbt kokiam mace ar kokiam ten pavienėje parduotuvėje gaut biški daugiau nei minimumą :D ir tuo pačiu kokiam vidutinioj kolegijoj mokytis uk? :D 

Važiuojant į užsienį, kaip tu sakai į nežinią tai tikrai gero darbo negausi. Nebent turi kokių pažįstamų, kurie gerai įsitaisę, tada šiek tiek lengviau gauti geresnį darbą, bet šiaip visi nukeliavę į kitas šalis ir pradeda nuo fabrikų, nuo sunkaus darbo ir tik po kiek metų gerai įsikuria ir įsitaiso gerame darbe. Aišku jeigu turi valios, noro tai tikrai važiuok :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...