Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Procesorius: Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30 GHz 2.40 GHz
Įdiegta atmintis (RAM): 8,00 GB (7,84 GB)
Sistemos tipas: 64 bitų operacinė sistema, x64 pagrindo procesorius
Vaizdo plokštė: AMD Radeon(TM) R5 M330
Nežinau kas per dalykas: Intel(R) HD Graphics 520

Windows 10 PRO nešiojamas Lenovo kompiuteris. Tai ar ant jo eitų normaliai PUBG pažaist?

48 minutes prieš, Reklameris2 parašė:

Aukščiau rašę individai yra teisūs, tačiau aš žinau du būdus su kuriais galėsi žaisti ant normalių grafikų bei native rezoliucijos su 60FPS :)

Tipo bus blackbarai iš šonų? Būčiau dėkingas už informaciją, kadangi ta mobile versija motyvavo mane žaist ir planuoju pirkt pc versiją. Tiesiog einu iš proto dabar dėl šito žaidimo ;D

9 minutes prieš, Juškėnas parašė:

Tipo bus blackbarai iš šonų? Būčiau dėkingas už informaciją, kadangi ta mobile versija motyvavo mane žaist ir planuoju pirkt pc versiją. Tiesiog einu iš proto dabar dėl šito žaidimo ;D

vieną būdą beveik atspėjai :D PUBG mobili versija vis tiek skaitosi PUBG ir ji net ir ant tokio silpno laptopo turėtų veikt gan gerai. Bandyk kitą būdą atspėt :D

Filthy-Frank.jpg

14 minutes prieš, Reklameris2 parašė:

vieną būdą beveik atspėjai :D PUBG mobili versija vis tiek skaitosi PUBG ir ji net ir ant tokio silpno laptopo turėtų veikt gan gerai. Bandyk kitą būdą atspėt :D

Per bluestacks mobile žaist, o per pc tai nežinau, ultra low grafikos, youtubės tutorialai “how to boost fps in pubg” ;D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...