Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2629 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras,

Šiandieną rašau čia su tema jog parduodu savo ilgai kurtą projektą, apačioje rasite mano kontaktus, bei kas įeis į patį projektą kurį jūs nusipirksite.

• Nusipirkus gausite domeną laspuerto.lt
  • Nusipirkus gausite visą svetainę su visais vartotojais, visais failais niekas nebus ištrinta.
  • Visi kiti GFX darbai.
  • Sutartis su serveroffer.lt jog jie visuomet jums teiks hostingo paslaugas.
  • Ne pilnai paruošta modifikacija viskas rašyta nuo apskritaus nulioo ( dasibaigti darbų sistemą t.y ką darys taksistai, ką darys mechanikai ir t.t, banko sistema, tr sistema ir manau šiokios tokios sistemos kurių jūs patys norite, gaujos sukurtos ir kita visa ).
  • Pilnai atnaujinti visi žemėlapio darbai.
  • Kalbant apie forumo aktyvumą vos tik pradėsite veiklą automatiškai atsiras aktyvumas.
  • Visos nuotraukos ir kita informacija susisiekusiais šiais kontaktai :

el.paštas : [email protected]

Nereikia bereikalingų komentarų kodėl parduodu ir kad projektas žlugo darau taip kaip man yra geriau, modifikacijos beje niekas neturi nei patys skripteriai, kadangi visą tą laiką ji buvo pas mane, o kad ten kažkoks vaikigalis pasidalino mano modifikacijos versija nr1, tai tie ir galit tikėt kurie norėjot jog žlugčiau. ;) Sėkmės, pardavęs prižadu pasitraukti visiems laikams iš SAMP pasaulio, iki pasimatymo. Manau atsiras protingas žmogus. O man kaip ir suprantat dingo noras kažką kurti,  tad atiduosiu viską pigiai į geras rankas, sėkmės lauksiu jūsų žinučių. Heiteriai tiesiai šviesiai eikit jūs n@!h$@ neįdomūs esat zyzaliniai. ;)

Dabar, Deivis'V parašė:

Echh.. nuojauta buvo, kad parduosi, mačiau jog niekas nejuda ir noro nebuvo tau kažką su juo daryti, todėl ir palikau šiandien pareigas :D bet čia tavo pasirinkimas, protingai darai, kad parduodi, sėkmės drauguži.

Ačiū tau, suprast reikia ir kitus žmonęs, radau darbą esu išvažiavęs į užsienį, blogi skripterių pasirinkimai, modifikacijos autorius vienas geriausių ir ištikimiausių skripterių buvo, paliko projektą dėl nebuvusios motyvacijos ir savo gyvenimo problemų, tad dabar suprantu ir aš nes dėl to pačio turiu palikti, jau geriau atiduosiu į geras rankas ir matysiu kaip projektas kyla, nei pats jį laikysiu ir nieko nedarysiu.

Jau tik pradėjąs kurti šį projektą, padarei didžiulę klaidą, tai yra skripteris - dexinoz :D:D anyway sėkmės pardavime, nemanau, jog projektas labai vertas. O ypač modifikacija, kurią „typo“ rašė nuo nulio tas dexinozas.. :D

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Dabar, Aurimas. parašė:

Jau tik pradėjąs kurti šį projektą, padarei didžiulę klaidą, tai yra skripteris - dexinoz :D:D anyway sėkmės pardavime, nemanau, jog projektas labai vertas. O ypač modifikacija, kurią „typo“ rašė nuo nulio tas dexinozas.. :D

DexinoZ'as nebuvo modifikacijos kūrėjas, jis tiek buvo skripteris projektui. ;)

Modifikacijos kūrėjas - David

7 minutes prieš, Vadovas. parašė:

Sekmes pardavime, seniai laikas buvo trauktis is sa-mp :D kaip as, beveik metai praejo, nera visisko noro grizti ir kazka irodyneti (kaip dauguma daro) po kelis kartus ir nesekmingai :D

Dėkoju.

5 minutes prieš, rsrytis parašė:

Sveikinu priemus pirmaji geriausia savo gyvenimo sprendima, statau 100k kad nepasigailesi

Dėkoju, ką jau padarysi kartais reikia rinktis gyvenime svarbesnius dalykus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2629 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...