Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki tokia mini problema kurio nesumastau kaip ištaisyti, gerai mokantiems scriptinti čia bus dulke manau :D

Kodėl laikau vm teorija, ir pvz neislaikau man meta -2/10 ar 2/10 pns ir su minusu ir be ziurint kiek ats gerai paspaudi? o kai visus ats atsakai teisingai meta 0/10 teisingai ir islaikyta? gal zinot beda?

klaidu nemeta https://imgur.com/a/2JLFI

Redaguota , nario Aurimasxxx1

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

(redaguota)

Šiaip tai su SendClientMessage neįmanoma siųsti kintamųjų :D

new masyvas[256]; // padidink jei nerodys teksto

format(masyvas, sizeof(masyvas), "Išlaikei egzaminą atsakei %i/10", pInfo[playerid][teorijost]);
SendClientMessage(playerid, -1, masyvas);

Redaguota , nario mariusqw
  • Teigiamai 1

Web Development.

4 minutes prieš, mariusqw parašė:

format(masyvas, sizeof(masyvas), "Išlaikei egzaminą atsakei %i/10", pInfo[playerid][teorijost]);

nu tai aš daunas reiškia esu :/

29 minutes prieš, mariusqw parašė:

O gal žinai, dėl ko rodo nesamoningus skaičius? atsakai bet kokius klausimus pvz meta minusinius skaičius ir pns pvz -2/10 ?

26 minutes prieš, mariusqw parašė:

Bandyk vietoj %i pakeist į %d

Šitų dviejų specifiers paskirtis yra vienoda, nesvarbu kurį naudosi.

Temos autoriui: jei žaidėjas atsakė teisingai į klausimą, pridėk vienetą prie reikšmės (variable++;), o jei atsako neteisingai - nedaryk nieko.

• Teigiamai 1
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)
26 minutes prieš, MartynasK parašė:

Šitų dviejų specifiers paskirtis yra vienoda, nesvarbu kurį naudosi.

Temos autoriui: jei žaidėjas atsakė teisingai į klausimą, pridėk vienetą prie reikšmės (variable++;), o jei atsako neteisingai - nedaryk nieko.

tai pvz yra tokia eilute playerDB[playerid][teorijost]-=1; tai ta - panaikint ir palikt =1 ? ir taip prie klausimu ir atsakymu tapati padaryt? ar tik cia kur nuotraukoje matosi?

Redaguota , nario Aurimasxxx1

prieš 11 valandas(-ų), Aurimasxxx1 parašė:

tai pvz yra tokia eilute playerDB[playerid][teorijost]-=1; tai ta - panaikint ir palikt =1 ? ir taip prie klausimu ir atsakymu tapati padaryt? ar tik cia kur nuotraukoje matosi?

Lygybė = yra priskyrimas, tai reiškia, kad egzamino pabaigoj variable teorijost visuomet bus 1, nepriklausomai nuo to kaip į klausimus atsakinėjo žaidėjas. Mąstyk toliau.

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

prieš 2 valandas(-ų), MartynasK parašė:

Lygybė = yra priskyrimas, tai reiškia, kad egzamino pabaigoj variable teorijost visuomet bus 1, nepriklausomai nuo to kaip į klausimus atsakinėjo žaidėjas. Mąstyk toliau.

tai spėju dėt ženkla "<"?

12 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

tai spėju dėt ženkla "<"?

Ne spėliok, o geriau pagrindų pirma pasimokyk, nes nifigą nesupranti kas ką daro. Pagalvok logiškai, ką matematikoje reiškia ženklas mažiau <.

Neturiu nei laiko, nei noro aš čia žaistis su tavimi. Kai žaidėjas pradeda laikyti teorijos egzaminą, prieš užduodamas pirmąjį klausimą pridėk šią eilutę:

playerDB[ playerid ][ teorijost ] = 0;

Kai žaidėjas teisingai atsako į klausimą, prieš užduodamas naują daryk increment:

playerDB[ playerid ][ teorijost ] ++;

• Teigiamai 1

(redaguota)
prieš 20 valandas(-ų), MartynasK parašė:

Ne spėliok, o geriau pagrindų pirma pasimokyk, nes nifigą nesupranti kas ką daro. Pagalvok logiškai, ką matematikoje reiškia ženklas mažiau <.

Neturiu nei laiko, nei noro aš čia žaistis su tavimi. Kai žaidėjas pradeda laikyti teorijos egzaminą, prieš užduodamas pirmąjį klausimą pridėk šią eilutę:

playerDB[ playerid ][ teorijost ] = 0;

Kai žaidėjas teisingai atsako į klausimą, prieš užduodamas naują daryk increment:

playerDB[ playerid ][ teorijost ] ++;

O ka keistu jei ne “++” o “+=1” kas tada butu?

Redaguota , nario ^Rokas
31 minutes prieš, ^Rokas parašė:

O ka keistu jei ne “++” o “+=1” kas tada butu?

Nieko nekeistų ir nieko nebūtų. Abiem atvejais reikšmė padidėtų vienetu. Man niekada neatrodė logiška naudoti vieneto pridėjimą ar atėmimą su paprastais operatoriais (+=, -=), todėl visada naudoju increment ir decrement operatorius, juolab, kad jie turi pre- and post- features, kurios neretai būna labai naudingos.

• Teigiamai 1

(redaguota)
58 minutes prieš, MartynasK parašė:

Nieko nekeistų ir nieko nebūtų. Abiem atvejais reikšmė padidėtų vienetu. Man niekada neatrodė logiška naudoti vieneto pridėjimą ar atėmimą su paprastais operatoriais (+=, -=), todėl visada naudoju increment ir decrement operatorius, juolab, kad jie turi pre- and post- features, kurios neretai būna labai naudingos.

Dekui labai!!! Lbj reikejo suprast ++reiksme.

o kokias reiksmes duoda pvz wiki jei gali

for(new i < 16 *************)

Redaguota , nario ^Rokas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...