Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

45 minutes prieš, raketa parašė:

geriausia manau kita pirkti ir nauja o ne sita tvarkyti nes nors ir sutvarkys tau ji vis tiek jis jau nelaikys tiek laiko kiek naujas laikys su garantija ir be jos

Nezadu moket uz monitoriu daugiau nei 50 euru, nereikia man kosminio, o sitas isvis pirktas uz 30 euru naudotas ir visiskai uzteko man jo.

9 minutes prieš, Antanas940 parašė:

Nafig, jau takelis sudegęs, rezus išsilituoji ir neši atiduot.

Galima laiduką kiek žinau atskirą prilituot, nėra taip baisiai kaip sakai.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

O tai ką aš tau galiu pasiūlyt, jei tu kreipiesi sg forumą, ne į elektronikos, jei būtų paprasta neklaustum ir jei realiai manęs paklaustum - parodyčiau. Ir tai parodyčiau, jei matyčiau takelius, o dabar kažkas ten užlituota, kažkas sudegę, kažkas nubrūžinta, tai ką ir padarysi čia, geriausia - nuneši mikruškes atiduodi ir viskas, o su pbc nežinau, ar jas perdirbinėja, ar ką, turbūt, kad sumala ir perdirba, tai ir ją galima nunešt, vis tiek who cares ar išmest, ar ne. O jei dar galvoji nešt pas "meistrus", tai jau tada geriau nešt pas studentus - suremontuos 4 free ir dar gerai, nes jiems čia praktika bus. Na ne visai į temą, bet panašiai: draugas nunešė išvalyt laptopą, bei klavą sutvarkyt, o akro "meistrai" celes sukeitė ir po savaitės laptopas 30 min belaikė, mano sudeginta batareika tiek laiko :D. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...