Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labukas,
vien tik iš temos pavadinimo galite suprasti ko aš ieškau, bei kokias paslaugas teikiu, ištikrųjų visa tai yra nemokamai, už tam tikras pareigas ... O jeigu dar kažkam neaišku ką aš darau, tai galiu atsakyti vieninteliu žodžiu webbinu, žinoma galėčiau teikti ne tik šias paslaugas, taipat galėčiau ir minimaliai scriptinti, tačiau webbinimas yra mano stipresnė pusė ! Žinoma prisijungsiu ne prie betkokio šūdservio, kuris užsidarys po savaitės, projektas turi atitikti mano iškeltus reikalavimus, žinoma gali būti teikiamos ir išimtys ... ištiesų reikalavimai nėra keliami labai aukšti !

Ko gi aš reikalauju iš projekto ?
Projektas turi turėti iškarto užsakytą forumą.
Projekto savininkas turi turėti lėšų projekto išlaikymui, bei jo plėtojimui !
Projektas gali būti visdar nestartavęs, tačiau prisijungsiu ir prie neseniai startavusio !
Projekto savininkas turi turėti didelę motyvaciją, bei norą kurti kažką naujo !
Projektas turi turėti savo modifikaciją, arba stiprų modifikacijos editą !

Ką gi aš galiu pasiūlyti projektams ?
Galiu viską, išskyrus dizainų piešimas, bei jo kodavimas nuo 0 !
Galiu paredaguoti turimą dizainą, pagal jūsų poreikius !
Galiu sudiegti visus pagrindinius įskiepius, paruošti forumą startui !
Galiu pasirūpinti gražia atmosfera pačiame forume, galiu sukurti pradines temas !
Galiu tvarkytis tiek su IPB, tiek su IPS varikliukais ! Taipat dirbu ir ties HTML !
Ištikrųjų visko net neišvardinsiu, moku pagal mane pakankamai daug !

Kodėl verta rinktis būtent mane ?
Ištiesų pirmasis privalumas, tai yra paklusnumas !
Ateidamas į projektą garantuoju pilną pajegumą, bei pažadu dėti didžiausias pastangas !
Viską darysiu labai aktyviai, visą forumą sutvarkysiu labai greitai !
Taipat viską teikiu visiškai nemokamai !

Trumpas prisistatymas
Esu Arnas, man yra 14 metų, webbinimu užsiemu jau maždaug 3 metelius, žinoma būdamas 11 metelių, labai daug nesugebėdavau, tačiau įgavau labai daug patirties ! Esu iš Kauno, laisvalaikį leidžiu sportuodamas, prie kompiuterio praleidžiu gana daug laiko, tačiau turiu ir savo gyvenimą, intensyviai lankau mokyklą ... :D Esu draugiškas, komunikabilus ! Klausau įvairių muzikos stiliu, tai priklauso nuo nuotaikos ir pnš. Ištiesų labai neužsitęsiu prie to prisistatymo !

Sudominau ? Savo kontaktus galite pateikti komentaruose, arba tiesiog pateikti pasiūlymą prisijungti per A.Ž. ! Labai lauksiu jūsų pasiūlymu !

Redaguota , nario » Arnas.
  • ,
4 minutes prieš, » Arnas. parašė:

Grynai savo koduotų neturiu, na o su kuo užsiminėju tai IPS, IPB, bei HTML !

Aprašai viską, lyg teiktum paslaugas, ir pavyzdžių neturi... Tai tik įrodo, jog tave rinktis tikrai nėra pats geriausias kelias ;) O šiaip, ką žinau, anyway sėkmės tau surast kokį "projektą". 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

1 minute prieš, mariusqw parašė:

Tai kaip nekoduoji dizainų jei HTML moki? :D

Sakiau redaguoju, sakydamas užsiiminėju, turiu galvoje kad galiu redaguoti jūsų turimą dizainą ... :)

1 minute prieš, Aurimas. parašė:

Aprašai viską, lyg teiktum paslaugas, ir pavyzdžių neturi... Tai tik įrodo, jog tave rinktis tikrai nėra pats geriausias kelias ;) O šiaip, ką žinau, anyway sėkmės tau surast kokį "projektą". 

Ties rimtais projektais nelabai dirbau, visiems kuriems dirbau jau spėjo užsidaryt ... Turėsiu galvoje kad jums reikia ir pavyzdžių, dirbant prie kažkokio forumo, būtinai tokių ir pasidarysiu !

Dabar, » Arnas. parašė:

Sakiau redaguoju, sakydamas užsiiminėju, turiu galvoje kad galiu redaguoti jūsų turimą dizainą ... :)

Ties rimtais projektais nelabai dirbau, visiems kuriems dirbau jau spėjo užsidaryt ... Turėsiu galvoje kad jums reikia ir pavyzdžių, dirbant prie kažkokio forumo, būtinai tokių ir pasidarysiu !

Kaip ir minėjau, jog ale koduoji, bet IPB ar IPS dizainų edit'inimas prie kodavimo, būtent as asmeniškai nelabai priskirčiau. :) 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...