Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

BoneCounty.us.lt // Paprastume slypi genialumas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

BoneCounty.us.lt - Projektas įsikūręs Bone County žemėlapio regione. Projekto regiono vieta tikrai yra neįprasta sa-mp žaidėjams, nes mūsų duomenimis dar nėra išsivysčiusio, veikiančio samp projekto šiame regione. Pagrindinis veiksmas vyksta Fort Carson kaimelyje, tai pat veiksmas išsišakoja ir į kitus greta esančius kaimelius. Mūsų tikslas pabaigti visų serverių užsidarimus šiame regione ir būti stabiliu sa-mp serveriu. Esame gan paprastas serveris, bet mes nenorime kažko įrodinėti. Norime jums suteikti gera ir įdomu žaidimą.


Komanda

Pagrindine serverio komanda sudaro keturi motyvuoti vaikinai tai Duff_Panda, Foot_Ball, Adidas_Vape ir Hiroshi_Meskis. Tikrai nesiruošiam nuleisti rankų dirbant prie projekto, nes kaip ir minėjau norime suteikti įdomu ir gera žaidimą šiame neįprastame regione.

 

Automobilių nuoma serveryje.

Ši nuoma vadinsis CityBee. Nuotraukoje matote kokį automobili galima bus išsinuomoti. Kol kas padaryta tik "Bravura" automobilio nuoma. Su laiku bus ir daugiau CityBee automobilių, bet jų nuomos kainos bus kitokios. Nuo ko priklausys kaina? Kaina priklausys nuo automobilio greičio, kuro sąnaudų, stabilumo ant kelio. Visuose serverio stovėjimo aikštelėse bus įdėtas bent vienas CityBee automobilis ir tuščia vieta pasistatyti CityBee nuomos automobili, nes palikus, bet kur išnuomota CityBee automobili, mechanikai turės teise nutempti, net jei jis stovės paprastoje aikštelės vietoje.
34bcc0b8d536be07e94e0582f847e41a598.png

 

[ DARBAS BE PAKVIETIMO ] Sandėlio krovikai.

Įsidarbinę į krovikus turėsite nueiti prie konvejerio galo ten matysite pickupa ant kurio užlipę pamatysite lentele
2ZjdnMD.png

Paspaude "TAIP" pradėsite darbą. Turėsite nueiti prie konvejerio priekio, prie kurio bus CP ant kurio užlipę gausite dėže.
t9emQuc.png

 

Pasiėmę dėže turėsite eiti į galą sandėlio kuriame bus konteineris. Priėjus prie jo jus padėsite dėže ir vėl turėsite eiti prie konvejerio.

E6gPuy7.png

Atnešę 5/5 dėžių gausite 100€ į alga.





Kadangi modifikacija kuriama, tai negalime daug papasakoti apie sistemas, bet sekite mūsų atnaujinimų tema forume ir viska pamatysite patys.



TEMA GALI BŪTI REDAGUOJAMA!

RENKAMAS DIREKTORIŲ PRIŽIŪRĖTOJAS!

PAGRINDINIS SAVININKAS DUFF_PANDA - JIS ATSAKINGAS UŽ ATNAUJINIMUS. @Duffas

Redaguota , nario GravisLTU
prideta sistema
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, GravisLTU parašė:

Nes, mes norime po biski pateikineti sistemas. Taip bus idomiau.

Tai bus įdomiau? Tai, aš irgi įkelsiu temą, kurioje yra mechanikų darbas ir va, kuriu serverį. Whetever ... Sėkmės, bet su DUFFU tieko nepasieksit, čia mano nuomonė. Laiko gaišinimas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), intrigantas parašė:

koks tikslas kurti sa:mp serverius neturint pinigų? Duodų galvą kirst, serverio hostingas bus justh0st surinktas už referallus. Tiesiog tragiška taip, labai nusivylęs sampu Lietuvoje aš.

Aš tai išvis nesuprantu kokia prasmė juos kurti :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), SCarson parašė:

Pastebėjau kai carsonas startavo pradėjo kažkaip kurtis FortCarson projektai. Ką žinau Citybee idėja matyta nuo eastcoast.lt (ne reklama) projekto. Pažiūrėsime ar aplenksite carsona pagal gyvavimą laiką sėkmes, nes fort-carson ilgai neišbuvo.

Laikas viską parodys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Minusą didžiausią manau jau patys žinote tai jūsų domenas, forumo dizainas išties irgi nekoks. Sakai jei sekmingai gyvuosite, na tai sekmę bent kažkokį tai jos procentą garantuoja lt domenas, tad linkiu jį nusipirkt kuo greičiau, ir į projektą žiūrėti daug rimčiau. Sekmės su projektu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ar čia tik man taip atrodo bando tokia nesąmone padaryti kaip Marius su libertycity.lt dėjo vis naujienas kokias sistemas ir pnš kuria :D:D : D plius jei jau taip žiūrit rimtai į projektą bent jau gėdos galėjot nesidaryti su us.lt galūne :D gi buvo akcija iv.lt galėjot už 2,5e nuspirkti metams :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...