Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumiečiai. Daugelis iš jūsų ko gero žinote buvusį projektą bitradio.lt, apie tai ir noriu parašyti šiek tiek. Tiems, kurie atėjo čia smerkti tai net nerekomenduoju skaityti, nes man kažkokio projekto kūrimas yra geriau nei tiesiog beprasmis sėdėjimas prie pc Facebook ar kur kitur.

Situacija su šiuo projektu buvo tokia. Pagrindinis projekto įkūrėjas Artūras. Projektą sukurti sukūrė, bet vėliau teigė, kad neturi tam laiko ir projektas buvo perėjęs mano žinion. Sėkmingai plėtojau projekto veiklą iki 2015 metų, kol buvęs projekto įkūrėjas nepareikškė noro jį vėl atgauti. Mano užsibrėžtas tikslas buvo išlaikyti projektą bent 10 metų nuo jo įkūrimo datos 2011-10-01, tai reiškia iki 2021-10-01. Nors ir labai nenoromis, bet perleidau projektą su salyga, kad jo nesugadins. Nes to asmens bandymai kurti radijo stotis visi buvo nesėkmingi. Pradedant gerai išplėtoto bitradio projekto metimu ir dar keleto radijo stočių pradėti, bet taip ir neužbaigti darbai. Telefonu sutarėme, kad projektas nebus sugadintas, nes ganėtinai daug pastangų buvo sudėta pradedant bendradarbiavimo galimybėmis su įvairiais serveriais, baigiant komandos rinkimu ir pan, o jeigu nuspręstų projekto veiklos nebevykdyti, tegu perduoda jį man atgal, nes jokiu būdu nenoriu jo numesti ir uždaryti. Toks buvo mūsų susitarimas.

Daug nerašysiu, bet eilinį kartą perėmus projektą jam su juo nepasisekė, kol galiausiai pasibaigė domenas ir aš pasinaudojau ta galimybę jį vėl išnaujo nusipirkti ir viską atkurti.

Tačiau ne viską gebu sukurti vienas, todėl noriu paprašyti jūsų pagalbos.

Pastaba: Projektu neuždirbu jokio pelno ir jo nesiekiu, todėl norintiems užsidirbti nemanau, kad ką nors galiu pasiūlyti. Ieškau tiesiog norinčių prisidėti prie idėjos plėtojimo.

Pradėsiu nuo to, koks šiuometinis tikslas, kas jau padaryta ir pabaigsiu kur man reikia pagalbos.

Kadangi nemanau, kad pavyks surinkti tokią rimtą komandą, kurią bvau surinkęs anksčiau, projekto tikslas šiek tiek keičiasi. Grosim tiesiog gerą muzikinį foną visą parą. Nebent ateityje atsirastų DJ.

Šiuo metu jau padaryti darbai:

Nupirktas domenas bitradio.lt, hostingas, transliacijos serveris 5 metam į priekį;

Transliacija vyksta pilnai automatizuotomis galimybėmis. Tai nėra kažkoks paprastas serverio paleidimas su Sc_trans ar kitais visiem žinomais shoutcast/icecast įrankiais.

Vienodam transliacijos garsui palaikyti naudojamas kompresorius;

Grojami radijo šaukiniai kas 3 dainas;

Grojamas centrinis šaukinys kas 1 valandą;

Yra galimybė groti reklamas ar įrašytas laidas pasirinktu laiku (tiksliai tada, kada norima);

Grojaraštyje turime virš 5000 dainų, todėl vengiame dainų kartojimo neleisdami tai pačiai dainai pasikartoti daugiau kaip 1 kartą per 24 val;

Neįmanomi jokie transliacijos užlūžimai nes:

1. Naudojame patikimą įmonę transliacijos priegloba Uab "interneto vizija"

2. Transliacijai užlūžus ar atliekant profilaktinius darbus, kuomet reikalingas transliacijos serverio restart viskas pasileidžia automatiškai, įskaitant ir grojaraštį, todėl ilgiausias neveikimo laikas 5 min.

Taigi, iš transliacijos pusės atlikau viską. Dabar ieškau žmonių, galinčių pagelbėti tolimesniame projekto vystyme.

Nelabai nutuokiu ant kokios sistemos /tvs galėčiau kabinti internetinį puslapį, reiktų pasiūlymų ir konkrečios pagalbos jį sukuriant. Gal kas nors turite ką nors pritaikyto ir norite prisidėti? Kadangi kaip jau minėjau kol kas pagrindinis tikslas muzika, tad ir puslapis reikalingas tik minimalistinis.

Taip pat reikalingas žmogus, kuris galėtų sukurti stream programėles mobiliesiems įrenginiams android, I OS.

Ieškau įvairių projektų/puslapių/serverių, galinčių padėti prasiplėsti (klausytojų pritraukimas, reklama).

Kaip jau minėjau pelno negeneruoju ir nesiekiu, kreipkitės tik tie, kuriem negaila padėti, o ne norintys uždirbti 500€. Nebent sugalvojate kaip patiem iš internetinės radijo stoties pasidaryti pelno mielai prašome. Jeigu esate populiarūs tai įmanoma. Tampame jūsų projekto oficialiu radiju, programuoju jūsų reklamas, naujienas ir viską ką tik norite į eterį o už tai jūs gaunate pelną, kurio aš neimu nei cento. Visa tai darau tik dėl hobio.

Jeigu yra susidomėjusių, susisiekite tiesioginiais kontaktais, bus greičiau.

Telefonas: +37065204203

el. paštas: [email protected]

Transliacijos pasiklausymas:

klausyk
http://klausyk.bitradio.lt:8000/stream.m3u

Pasiekiama adresu:

www.bitradio.lt

Taip, aš ir paminėjau, kad radijo stotims nėra jau tokie geri laikai kaip anksčiau. Bet kaip ir minėjau, darau tai dėl savo malonumo ir patinkančio tokio darbo, tad kaip ir minėjau asmeniškai pats administruoju muziką, noriu turėti bent kažkokį minimalistinį internetinio radijo puslapėlį ir viskas. Keletas klausytojų, ir tai jau yra gerai žinant, kiek vienadienų radijų dabar yra prikurta. Galbūt tiesiog kažkam patiks grojama muzika ir patalpins kažkur, kad ir mažoje, bet bendruomenėje. o per tuos 5 metus iš to mažai ir susirinksime normaliai. P.s ačiū už palaikymą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...