Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki sumasčiau jog noriu gryžti prie samp projektų, norėčiau kurnors prisidėti prie serverio. 

---------------------------------------------------

Pagalvojau jog yra ir pinigų dabar, noro ir laiko. Kadangi dabar nesinori švaistyti laiko veltui, galėčiau tapti komandos dalimi, turiu daug įdėjų. 

Turiu įvairiausios patirties - skriptinime, gfxinime . Galėčiau ir prie remėjų prisidėti, projekto pagalbininku.   Turėjau savo porą projektų kai buvau mažesnis bet reikėdavo daug išlaidų, ir šiaip nebuvo rimtų žmonių daug apgavikų. Šiuo metu dirbu Užsienyje, 19metų man. 

Ieškau tik rimtos komandos. 

Nenoriu daug prirašyti visko, tiesiog jei ieškote rimto komandos nario, parašykite man. Tik tada galėsiu papasakoti jums apie save daugiau.

Jei susidomėjot pridėkite mane į facebook :  Spustelkit čia

Nesinaudoju skype, rašykite į socialini tinklą. 

Pagarbiai Šarūnas

Redaguota , nario Apolonas
  • ,
2 minutes prieš, Gazuota varškė parašė:

Na pvz kokie tie kiti žaidimai ? :)

http://www.techradar.com/news/gaming/10-best-pc-games-the-must-play-titles-you-can-t-afford-to-miss-1292327

11 minutes prieš, Apolonas parašė:

Tikėjaus to klausimo.  Tiesiog kitur žinių neturiu, ir negaliu kažkur pradėti. Ką nusimanau ir ką žinau tik ten galiu. 

Riboji save likdamas SA:MP'e 19 metų. Mokinkis daugiau kažko.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)

Suprantu yra tu žaidimų Gta 5 ir kiti, bet tai jau metų nemažai tai nėra to noro tokio vistiek apsiimti geresnius dalykus reikia labiau turėt patirties..  Nesuprantat jus, darai ta ka moki. O manes nedomina kiti žaidimai, neturiu noro mokytis ant kažko kito. 

Redaguota , nario Apolonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...