Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2018-02-13 21:03, learn2code parašė:

Visi čia verslininkai matau susirinkę sako, kad nepradėsi be investicijų. Mano pradinė investicija buvo keletą eurų už .com domeną na ir hostą. O daugiau viską gavau nemokamai ko man reikėjo. :) Jei kam reikia informacijos parašykit AŽ pakalbėsim, nes šitame forume kaip matau neverta tokim temom diskutuot. :)

Su tavim neverta, nes misleadini. Sakai, kad 0 investicijų, o dabar pasirodo, kad visgi jos buvo. Tai, verslininke, bšk apsispręsk.

prieš 18 valandas(-ų), liight parašė:

Nu jei tu čia sėdi, tai nesiskiri nuo kitų. O kalba neina apie investicijų didumą ar gausumą. Geriau į mokyklą pavaikščiotum, nes teksto suvokimas - nulinis.

Visu pirma manau tau reikėtų dažniau mokykloje apsilankyti, kadangi nesupranti kas yra teksto suvokimas. Aš parašiau tekstą tu ir jį turi suvokti, o ne aš. Tai dabar įdomu pasidarė pas kurį čia teksto suvokimas yra nulinis. :) Bėje kaip suprasti "nulinis", tokia savoka iš viso egzistuoja? :) Turbūt tavo egzaminai irgi "nuliniai" buvo, kad tokias nesamones rašai. :) 

Prieš 1 valandą, learn2code parašė:

Visu pirma manau tau reikėtų dažniau mokykloje apsilankyti, kadangi nesupranti kas yra teksto suvokimas. Aš parašiau tekstą tu ir jį turi suvokti, o ne aš. Tai dabar įdomu pasidarė pas kurį čia teksto suvokimas yra nulinis. :) Bėje kaip suprasti "nulinis", tokia savoka iš viso egzistuoja? :) Turbūt tavo egzaminai irgi "nuliniai" buvo, kad tokias nesamones rašai. :) 

Zero argumentų, tik kažką suvėlei iš pykčio :Dd neįdomus jau tbh.

• Parašė po 1 mėnesio...
3/31/2018 18:33, interceptor parašė:

Be investicijų nieko neuždirbsi :D Pinigai daro pinigus kaip sakoma, tai be pinigų.... užsdirbsi tik dirbdamas. Visada gali pradėt dirbt kokiu virėju ir poto kelt kompetenciją ir kilt laiptais karjeros. O šiaip turint atliekamų pinigų siūlyčiau pasidomėti dropshippingu

visiem tik tas dropshippingas kaip ziuriu..  su tuo dropshipingu nera taip lengva prasimust dabar . ypac jeigu tik po kelis kiekius perki tai isviso pora centu tik profito pasidarytum...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...