Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 166
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

na jei ryte atsibusim lovoje, tai bus gerai, o jei ne, tai nk nejusim ;D

Nebent begalinį skausmą.

Kaip velniai su sakem subine badys?

Pagal teorija, kad bus pasaulio pabaiga. Mes nei į dangų, nei į pragarą nepateksime. Mes tiesiog pranyksime. Teigė diedukas kuris sugalvojo pasaulio pabaigos data.

zjbs, ka tada veiksim?

Nespesiu paziuret Guliverio keliones...

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Nėra iš ko tikėt, Haroldas Campingas išgalvojęs, ir dar pranešė kitiems, ir turbūt daugėlių iš čia netiki, arba tiki, bet mano nuomonė tvirtą: NETIKIŲ. Butėnt todėl, kad čia nesąmonė, 2 proc. iškeliaus į dangų, dar kažkokie grebėjimai, o kiti nukeliaus į kitą vietą, įdomu kur? Į Žemė, nu ir ne, tikrai aš dar internetė norėčiau pasedėti, bet nesąmonių visokių klausyt, senukas "ekstrasencas", o jeigu ir bus, tai man bus didelis "POXUI" :bebe:

Nėra iš ko tikėt, Haroldas Campingas išgalvojęs, ir dar pranešė kitiems, ir turbūt daugėlių iš čia netiki, arba tiki, bet mano nuomonė tvirtą: NETIKIŲ. Butėnt todėl, kad čia nesąmonė, 2 proc. iškeliaus į dangų, dar kažkokie grebėjimai, o kiti nukeliaus į kitą vietą, įdomu kur? Į Žemė, nu ir ne, tikrai aš dar internetė norėčiau pasedėti, bet nesąmonių visokių klausyt, senukas "ekstrasencas", o jeigu ir bus, tai man bus didelis "POXUI" :bebe:

2% išskris. Pastebės, kad nesustoja skristi. Ir kosmose uždus... :D O kiti 98% Įsitrenks į lubas ir džiaugsis, kad į kosmosa neišlekė ;D

Guest filmaionline

6minutes iki pasaulio pabaigos. Ate visiems.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...