Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

nupis gm, sukurs projektą!

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

6 minutes prieš, Zulrah parašė:

Jeigu nori sulaukti pasiūlymų, tai siūlyčiau bent kažkokį mini skriptuką pateikt, ką esi padaręs, ar kokiuose projektuose buvęs. Bet, šaunuolis, kad nori kažkam padėti, bei prisiminti savo žinias ;)

Ką paprašys ta (pa)mėginsiu padaryt.

Pirmą kartą siūlau tokias paslaugas, ir realiai nesuprantu, kam jums tų darbelių mano, paslaugas teikiu nemokamai rodos? Projektuose jokiuose įžymiose nesu buvęs, scriptinau savo malonumui ir man tai patiko kaip veikla, tai buvo mano pagrindinis veiklos šaltinis.

6 minutes prieš, ♥jackwhite♥ parašė:

ok, jau jasnas esi :) profas

Nepatinka kažkas - apsisuki ir išeini, čia ne anoniminiai, kad man prisistatinėt ar kažką čia tau įrodinėt.

5 minutes prieš, JS. parašė:

Manau visiem būtu įdomu tavo darbu pavyždžiai, mmm nelabai žinomas esi, tai manau turėtum pasakyti ka moki ir t.t.

Moku kurti pagrinde komandas, nesvarbu ką jos turi daryt.

3 minutes prieš, >>> haMa' m <<< parašė:

Na, malonus scripteris, žino savo darbą. Sėkmės padedant!

Dėkui

prieš 2 valandas(-ų), Wtfskins 040 parašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ką čia mėgini įrodyt, kad parašiau Dijanta tai reiškia hujovai scriptinu? susidegink ryžas, negaliu pakęst tokių kaip tu

plbm kaip sakai "hujovai" skriptini.
Jei kažką sugebėtum padaryti, tad darbų pavyzdžių būtum įkėlęs norėdamas pagrįsti jog "ne hujovai skriptini".
O dar ir pieniui nervai nelaiko SG forume besilankydamam :SSS

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...