Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Teikiu paslaugas!

Labas, taigi jeigu pastebėjai iš šio pavadinimo, ir galbūt ieškai, arba žinai kam reikia GFX'erio. Parašyk būtent man.

Lengvas prisistatymas:

Mano vardas realybėje yra Paulius, draugai vadina Paška. Sampe žinomas kaip Paska_Usonas arba Paulius_Hoonigan. Man yra 13 metų. Dėl amžiaus nesmerkit, pats žinau. :D Tačiau Gfxinu jau kokius 2 mėnesius ir stengiuosi kuo labiau ištobulėti. Kadangi tik atsisiuntęs programėles nemokėjau nieko, tačiau ir nenorėjau eiti į jokius projektus ieškoti tam tikro projekto naujoko rankup'u. Žinau, ir dabar nesu labai gerai mokantis. Tačiau šį bei tą moku.

Ką gebu/negebu?

1. Gebu kurti Avatarus.

2. Gebu kurti Parašus.

3. Gebu kurti serveriams įvairius parašus.

4. Gebėjimas padaryti įvairiausius dalykus, kurie yra padaromi. (Tačiau turi būti nesunkūs)

Negebu

1. Negebu daryti kosminių logo (Labai HD/Q)

2. Negebu piešti text/draw

3.Negebu daryti tų graffitii ant iconų.

Realiai, esu toks pirmakursis galima sakyti, dėl atlygio menko susitarsime. Tačiau manau darysiu ne tik dėl atlygio bet ir dėl savęs, nes pats noriu išmokt tobulėt ir daryt visai daugiau ir daugiau išmokusiam būti, nors man ir 13 metų. Bet samp projektuose su .lt galūne esu nuo 12 metų. Keista, bet daugelis renkasi didesnį amžių pradėt visą tą galima pavadint karjėrą.

Susisiekimai:

EL-Paštas; [email protected]

Skype; monster.v22 arba paulius.gs2 (Retai naudojamas)

TS; dažniausiai būnu privatuose arba ts.ewar.lt arba tuose populiariausiose su nick (Paska_Usonas)

AŽ: @#Pauliukevičius

Dėkoju už sugaištą laiką. ;)

cf069df031f9c15425857fc8dd5ed1ce514.png

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...