Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cvDQ1UV.png

Nelabai įsivaizduoju, kaip veikia, nelabai reikia. Norėčiau parduot ir nematyt. Gal kas kolekcionuoja ir norėtų pasiimt? Dėl kainos susitartumėm(+ pamokytumėt kaip sėkmingai juos perleist kam nors kitam)

Atsiskaitymas

SwedBank - pagrindinis bankas.
Visi kiti bankai - pervedimai užtrunka apie pusvalandį.
PaySera
Lietuvos pašto skyriuose ir PayPost - 0.29€ partnerio mokestis.
MAXIMA Lietuva - 0.29€ papildymo mokestis.
„Lietuvos spauda“ ir Narvesen kioskai - 0.29€ papildymo mokestis.
„Perlo“ terminalai - 0.05% + 0.43€ papildymo mokestis.
„FOXBOX“ terminaluose - nuo 0.3€ partnerio mokestis.
Grynieji (Kaunas)
———————————
Kontaktai

Steam: http://steamcommunity.com/id/lukonic/
Discord: lukonic#3050
Prašau saugotis mano imposterių skypeje. Atidžiai žiūrėkite, ar skypeID sutampa su mano.

• Teigiamai 1
11 minutes prieš, Baldas parašė:

Na man tai neapsimokėtu tuos 10€ gryninti, dabar kryptovaliutos pačiam pike manau arba dar tik pasieks ji. Tai jei kainą šoks 10x vėliau galėsi išsigryninti 100€ :D

Kas iš to, kad pike, jei čia viskas yra tik paprasčiausias burbulas.  Kad jo tas 0.0000...7 kažkiek to bitcoin'to pasieks 100€ tikrai nėra šansų, čia tos kriptovaliutos vaikų žaidimas suaugusių žmonių pasaulyj. Dėl įdomumo laikyt gali, bet nėr ko tikėtis iš to. Nei tas bitcoinsas pakils tiek, kad profitą gaus jis, nei už tą 10€ kažką naudingo nusipirks.

9 minutes prieš, Baldas parašė:

Na man tai neapsimokėtu tuos 10€ gryninti, dabar kryptovaliutos pačiam pike manau arba dar tik pasieks ji. Tai jei kainą šoks 10x vėliau galėsi išsigryninti 100€ :D

Tai tavo argumentas yra tiesiog... kad kaina GALI kilt? Suprantama. Bet mano manymu kaina dabar kris iki vėl pradinės(kai buvo pora tūkstančių). Tiesiog nenoriu žaist/rizikuot. Jau gerokai pakilo mano pora centų į kelis dolerius, man užtenka. 

12 minutes prieš, winstone parašė:

Kas iš to, kad pike, jei čia viskas yra tik paprasčiausias burbulas.  Kad jo tas 0.0000...7 kažkiek to bitcoin'to pasieks 100€ tikrai nėra šansų, čia tos kriptovaliutos vaikų žaidimas suaugusių žmonių pasaulyj. Dėl įdomumo laikyt gali, bet nėr ko tikėtis iš to. Nei tas bitcoinsas pakils tiek, kad profitą gaus jis, nei už tą 10€ kažką naudingo nusipirks.

Jis jau ir taip prfitą gavao 7e+. Jei dar palauktų manau dar profito pasidarytų. Kol nebus prigaminta (iškasta) to bitcoin tiek, kad patenkinti pasaulio rinką, tol jo kaina vis kils. Taip, kad nėra ko bijoti. Bet čia jau jam spresti ar palaukti, kol bitcoin kaina pakils ar iškart parduoti.

OVnJhvf.png

38 minutes prieš, winstone parašė:

O kas sakė ,kad iš burbulo negalima pasidaryt pinigų? Investuok tuos 10e į didesnį supply turinčia valiuta kurį kainuoja centus ir atsidaryk svetaine po metų. Jeigu jau bankam dega šikna ir jie supirkinėja XRP , ar kryptovaliutos neatrodo ateitis?

Tau daugiau pavedimas kainuos nei bitcoinas, tu net negalėsi jo pervesti nebent sąskaita leis nueiti į maždaug -20. Prieš perkant reik galvoti į ką investuoji ir panašiai, šiuo atvėju patarčiau arba įsikeisti į kitą kryptovaliutą, jeigu tavo platformoje tai galima arba nieko nepeši, su ją tu nieko nepadarysi tik skaičiukus gali matyti, va kas buna kai žmonės nebuna skaitę prieš tai apie kryptovaliutas :).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...