Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi pasikeičiaiu pagrindine plokšte nes norėjau pereiti prie 8 kartos intel CPU (Z370), tačiau naudojant nauja plokšte kompiuteris visada kimba and Windows Logo. Bios pasileidžia viskas ten veikia ir yra gerai. Norint perrašyti Win kurie ir taip švarūs (tušti) to padaryti neimanoma nes neveikia nei pelė nei klaviatūra. Safe mode ar kažkas panašaus neveikia, vos tik užkrauna failus meta restart ir taip be galo. Gal kam teko susidurti ir galėsite pagelbėti... 

Nauji spec 

CPU- I3 8100

Pagrindinė - Asrock z370 Pro4

Ram -2x 4bg Hyper X Fury 

GPU Gtx 1050ti 

PSU 500W

Paprastas Hardas 1T 

Taip 

Kad būtu lengviaiu suprasti apie ka aš, radau Ta pačia problema kaip pas mane 

Kai tik pajungiu savo Harda prie senos pagrindinės plokštės viskas veikia puikiai, tik pajungiu prie naujos viskas vyksta lygiai taip  pat kaip ir VIDEO. Bandžiaiu jungti prie kitų sata jungčiu kuriu yra 8 visada tas pats... 

(redaguota)
Prieš 1 valandą, DeiW31 parašė:

Kad būtu lengviaiu suprasti apie ka aš, radau Ta pačia problema kaip pas mane 

Kai tik pajungiu savo Harda prie senos pagrindinės plokštės viskas veikia puikiai, tik pajungiu prie naujos viskas vyksta lygiai taip  pat kaip ir VIDEO. Bandžiaiu jungti prie kitų sata jungčiu kuriu yra 8 visada tas pats... 

Ka gali bandyti tai atnaujink biosus,atkurk gamyklinius parametrus ir jeigu tai nepades gali buti defektas mobo..

Redaguota , nario Šelmiux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...