Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3079 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki! 

Atliekami darbai:

• Motyvacinės kalbos kūrimas.
  • Reklaminių klipų įgarsinimas.
  • Treilierių įgarsinimas.
  • Šaukinukų įgarsinimas.
  • Įvairių tekstų įgarsinimas.
  • Įvairių garso įrašų montavimas.

Darbai atliekami  Adobe Audition CC programa, moku šia programa naudotis profesionaliai.

Kita informacija pateikiama tik "Skype" programoje.

Pavyzdį radau youtubėje, kuri montavau seniai: https://www.youtube.com/watch?v=Nkk5W0fW0cQ (Aš tik montuotojas, čia ne mano balsas.),

Dar vienas pavyzdys, vienoje vietoje padariau klaidą, bet tai nėra užsakytas įrašas, tai tik padariau tam, kad būtu šioks toks įgarsinimo pavyzdys:
 http://www52.zippyshare.com/v/ABOnmwn2/file.html TLKG.LT - Šiek tiek užsikirtau, būčiau perkūręs, bet dabar laiko neturiu, vėliau perkursiu. :)

TGFM.LT - http://www12.zippyshare.com/v/9P2Eeh3F/file.html

Kaina priklauso nuo teksto. 
Patirties turiu jau nemažai.  :)

NAUJIENA: Gavau nauja mikrofoną, su pop filtru, nuo šiol mano įrašai bus kokybiški :). 

Reikalavimai:

• Turite turėti savo fonogramą, pats galiu surasti, bet tai ne mano sritis, taigi jeigu galite, jau turėkite atsiradę fonogramą.  Nebent tai bus koks šaukinukas, jeigu taip, tai mes šaukinukams effectus, jau patys ieškom.

Komanda:

Romanas (Įkūrėjas, įgarsintojas, garso įrašų montuotojas.) - 16m.

Kristupas (Savininkas, įgarsintojas, garso įrašų montuotojas.) - 21m.

Deividas (Įgarsintojas, svetainės koduotojas.) - 14m.

Algirdas (Įgarsintojas.) - 18m.

Garso įrašai - skype: lolboostai

• Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)
prieš 17 valandas(-ų), Robysas parašė:

YouTubės atsiliepimai tai ne kokie, lyg ir riperis. P.s Kalbi su plokštele?

Kad aš neturiu kanalo ir neesu nieko talpinės į youtube, beje viena įrašą kur buvau seniau montavęs nukėlė tai vlrg.lt ten toks buvo be rods buvo, o daugiau tai nieko nežinau, be plokštelės. Ir šeip tai aš net ne įgarsinu turiu tam tikra kolektyva kuris turi tam tikrus darbus, aš esu garso įrašų montuotojas, atlieku pagr. darbą, o mano komandos nariai su įgarsina, jie turi profesionalia įranga, gera mic, garso plokšte ir t.t.

Redaguota , nario Knowest
Prieš 1 valandą, Knowest parašė:

Kad aš neturiu kanalo ir neesu nieko talpinės į youtube, beje viena įrašą kur buvau seniau montavęs nukėlė tai vlrg.lt ten toks buvo be rods buvo, o daugiau tai nieko nežinau, be plokštelės. Ir šeip tai aš net ne įgarsinu turiu tam tikra kolektyva kuris turi tam tikrus darbus, aš esu garso įrašų montuotojas, atlieku pagr. darbą, o mano komandos nariai su įgarsina, jie turi profesionalia įranga, gera mic, garso plokšte ir t.t.

Atsiprašiau, nedaskaičiau iki galo. Tačiau jei čia tavo komanda, nėra gražu leisti kopijuoti kitų darbų. Jei neklystu, tai apie vlrg kalbu

Instagram: robytis_rks

4c2b30571fcad8418246be0c7b06f9b079.png

(redaguota)
prieš 6 valandas(-ų), Robysas parašė:

Atsiprašiau, nedaskaičiau iki galo. Tačiau jei čia tavo komanda, nėra gražu leisti kopijuoti kitų darbų. Jei neklystu, tai apie vlrg kalbu

Mes neleidome, senasis vlrg projektas buvo nusipirkęs iš mūsų paslaugų motyvacinė kalbą, tuomet projektas žlugo ir kiti savininkai atsisiunte ta garso įrašą iš youtubės ir patalpino vel kaip vlrg jie ir name pavoge "Vlrg" aš nieko padaryti negalėjau kaip ir senesni savininkai, tačiau mes apšmeižėm komentarais ta kanalą tuom ir viskas pasibaigė, negalėjom nieko padaryti. O šejp tas darbas yra padarytas musu nuo 0 iki 100 :).

Redaguota , nario Knowest

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3079 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...