Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vardas: Mantas

Pavarde: Mejeras

Gimimo data: 2001-03-21

Pomegiai: Žaisti krepšinį, futbolą, sedėti prie Pc ir išeiti ilauką su draugais:)

Foto: Nelabai gražių turiu :(

Muzika ir filmai: Jumpstyle, electro, electro house, house, filmai: Siaubo, komedijos, nuotykių.

Geriausiai sekasi iš pamokų: Kūno kultūra, Lietuvių kalba, Matematika.

Mokykla: Kedainių Juozo paukštelio pagrindinė mokykla 3a klasė. Mokytoja Gitana Juškienė. Dar noriu pridurti kad su manim mokosi eKo' pusbrolis Gerdas :D

Dar pridursiu kad kai St1gasl rašė kad svarbu ūgis ne smūgis tai mano ūgis 1m68cm

Krepšinio nebelankau, pereisiu prie sunkiosios atletikos arba rankinio

1Pusmečio įvertinimai: Lietuvių aukšt. , etika įsk. , matematika aukšt. ,Kūno kultūra aukšt., pasaulio pažinimas aukšt. , Technologijos (papildomai einu, ten su 8-11klasių mokiniais einu) aukšt. , anglų kalba aukšt. , Dailė aukšt.

2pusmetis: Visi pgr. , anglų aukšt. , technologijos aukšt.

Galia kad pradėjau blogai mokintis :( Bet gerai kad perkeltas į ketvirtą klasę nes 1 klasiokas neperėjo :)

Vetinkit

:)

Noriu pridurti kad anas mano aprašymas buvo negražus ir pradėsiu klaviatura rašyti lietuviškomis raidėmis :)

KAIP ĮMANOMA LIKT PRADINĖSE KLASĖSE? :lol:

Patikėk gali.

Aš norėjau pasakyt kad mano klasiokas nebus perkeltas į ketvirtą o ne pirmoje paliko :D

trolling all the way

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...