Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau žmogaus galinčio parašyti straipsnį. Straipsnis būtų apie įvairias pasaulio dujokaukes, jų pliusai/minusai ir t.t.

Reikėtų parašyti nuo 700 iki 1000 žodžių.

Žinoma, bus atsiskaityta.

P.S Pinigai mokami tik po parašyto straipsnio. Aš galiu rinktis ar jums mokėti ar ne (Straipsnis turi būti įdomus ir sudominti). Tiem, kuriem iš lietuvių išeina(išėjo) mažiau nei 8 net nerašykit.

Prieš 1 valandą, No Life King parašė:

Buvau parases straipsni netycia, vos islipau sausas....:funny:

Karta gyveno senelis ir senele, jie turejo bomzhariska trobele ant upes kranto.. Viena diena senelis taaaaaip garsiai paperde o senelei infarktas ir bomzharu trobele nugremzdejo i upes dugna. Man tevelis tokias pasakas seke, gal tiks jusu tam rasiniuj?

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

39 minutes prieš, Darbdavys parašė:

Tai, kad tu besmegenis esi, tokiam forume ieškot, turi uždarbio acc, bet matomai tau ten per brangu.

Taip, per brangu. Man nereikia kažko profesionalaus, užtenka žmogaus, kuris mokėtų ir galėtų rašyti be klaidų, be minties šuolių.

Tu galvoji čia nėra žmonių, kurie mėgsta ir jiems patinka rašyti, besmegeni? Jei taip, labai klysti.

27 minutes prieš, Andrius P. parašė:

Taip, per brangu. Man nereikia kažko profesionalaus, užtenka žmogaus, kuris mokėtų ir galėtų rašyti be klaidų, be minties šuolių.

Tu galvoji čia nėra žmonių, kurie mėgsta ir jiems patinka rašyti, besmegeni? Jei taip, labai klysti.

O tai kas yra, pats rašyti be klaidų nemoki? Jei per brangu, imi ir rašai pats.

6c3090669f969afc109a428ff66e6d0d894.gif

Prieš 1 valandą, Imprint parašė:

As esu zmogus kuris gali parasyti nesveikai gera straipsni :) Lietuvu egzamina islaikiau 90%. Kaina maziausiai 50euru arba galiu parasyti pigiau,bet tada kentes kokybe. Realiai jei nori gauti 10 tai nek mokytojai 20euru bus pigiau nes be 50e geto straipsnio negausi. 

P.s esu parases 5 straipsnius delfiui ir 15min is viso suma 400e.

matosi ish tavo rashybos, kat gavaj 400litu ush parashitus strajpsnyus 16min svetajneje

7 minutes prieš, Andrius P. parašė:

Supratau, kad šis forumas tikrai degradaves iki tokio žemo lygio, kad net sunku paaiškinti. Straipsnis nėra skirtas mokyklai, jis skirtas mano projektui. Supratau, kad čia visi tik ir primeta, kad viską moka, nors realiai nieko gero iš šio forumo narių nėra.

O tu degradaves ant tiek kad nesugebi parasyti pats straipsnio :D krc sakau galiu parasyti ahujena straipsni bet tu spiriojes kaip mergiote pries cielkos nuemima

3 minutes prieš, Imprint parašė:

O tu degradaves ant tiek kad nesugebi parasyti pats straipsnio :D krc sakau galiu parasyti ahujena straipsni bet tu spiriojes kaip mergiote pries cielkos nuemima

Aš už tai moku pinigus. Kas dar neaišku? Minėjai, kad parašei ne vieną straipsnį, tai dabar įrodyk. ;) Atsiųsk straipsnį, atsiųsk asmens dokumento nuotrauką (kad Vardas ir Pavardė matytusi) ir sulyginsim.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...