Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai SuperGames.LT forumo lankytojai,

Šiandien editindamas dizainą susidūriau su problema, ištiesų net nežinau nuo ko pradėt, visu pirma, tai iš praeito images folderio, išsitraukiau nuotraukas, kurias man reikia pakoreguoti ( pakeisti spalvas ), taigi spalvas pamaniau pakeisiiu per papraščiausią paint'ą, ną žinoma viskas sekėsi sekmingai, spalvos buvo pakeistos, tačiau kai koreguotas nuotraukas įkeliu į forumą, jos tiesiog išlieka kokios buvusios, ir neatsitinka jokių pakeitimų, gal kažkas esate susidūrę su tokia problema, ir žinote sprendimą ?

Keliu tokią :

UdNSs8F.png

Išlieka visdar tokia, kokia ir buvo iš pradžių :

dGJCT8U.png?1

Iconėles keičiu per public_html > public > styles_images > imagesfolder ! FTP programą.

Tiesiog replacinu buvusias nuotraukėles.

Redaguota , nario jrusell
1 minute prieš, mariusqw parašė:

Tai gal per .css reikia keisti? :D Įdėk pilną nuotrauką iconos kur ji yra

Bandžiau ieškoti, vienu žodžiu, aš savo pakoreguotas nuotraukas replacinau su defaultinėmis, todėl pavadinimas tokspat, ir jas turėtu atpažinti vienodai ... Man išsamiau prašau paaiškint ką daryt, nes aš visiškai žalias ...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...