Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš uzsisakiau webcam , iš ebay , ir kaip suprast Estimated delivery Wednesday, 27. Dec 2017 - Tuesday, 30. Jan 2018 be to iš  China/Hong Kong/Taiwan?

Va šita užsisakiau :

https://www.ebay.co.uk/itm/282725509258

Redaguota , nario Tautedorus
Pakeistas temos pavadinimas.
31 minutes prieš, ⒹⓄⓂⒶⓈⒶⓈ parašė:

Aš uzsisakiau webcam , iš ebay , ir kaip suprast Estimated delivery Wednesday, 27. Dec 2017 - Tuesday, 30. Jan 2018 be to iš  China/Hong Kong/Taiwan?

Va šita užsisakiau :

https://www.ebay.co.uk/itm/282725509258

Laikotarpis kada maždaug gausi siuntą.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

4 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

suprast kad apskaiciuota pristatymo diena tarp sito menesio  27 ir kito menesio 30 . bet tai tik apskaiciuota tai kartains buna kad pries tai pristato  kartais isviso veluoja... 

Kartais ir net tam neprasidejus gauni.. Buvau uzsisakes compton cap, ir gavau po 2 savaiciu o tas turejo po 3 savaiciu prasidet

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

1 minute prieš, EK'ON parašė:

Kartais ir net tam neprasidejus gauni.. Buvau uzsisakes compton cap, ir gavau po 2 savaiciu o tas turejo po 3 savaiciu prasidet

tai ta ir sakiau kad buna kad anksciau gauni :D , as irgi cia buvau is aliexpreso dabar uzsisakes vakar gavau, tai siuntinys atejo per 8 dienas .. biski apsales , nes visada trukdavo bent pora savaiciu. Nebent per DHL kazkada sakiaus tai isiviso 2 dienas uztruko :D

prieš 7 valandas(-ų), Ernestas`` parašė:

tai ta ir sakiau kad buna kad anksciau gauni :D , as irgi cia buvau is aliexpreso dabar uzsisakes vakar gavau, tai siuntinys atejo per 8 dienas .. biski apsales , nes visada trukdavo bent pora savaiciu. Nebent per DHL kazkada sakiaus tai isiviso 2 dienas uztruko :D

ne DHL debilai vairuoja :D siaip labai skubantys jie, furistai isvis patyliu xD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...