Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ruduo - sniegas - automobilis - avarija - policija

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Variau su savo aukščiausios klasės automobiliu ir pradėjo lyti, tada snigti, o tada ant galo ir šaltis dėjo. Kelias pasidarė toks slidus, kad įvažiavau į griovį, bet laiką išnaudojau produktyviai. Vidurį kelio sulipdžiau seni besmegeni, kad vairuotojai priverstinai sustotu ir padėtu man.... Tačiau vienas protiškai atsilikęs žmogus, į mano seni besmegeni trenkiasi visa jėga, aišku liko gyvas(geriau būtu negyvas). Jo mašinos buferis nukrito ir iškvietė policija, nes per mane atseit jam buferis nukrito... Atvažiavus policija dėjo man bauda už vasarines padangas ir nustatė, kad aš tyčia pastačiau seni besmegeni, nes norėjau sugadinti kita automobili. Man dabar reik per viena savaite atvykti į policija(sumokėti bauda ir dėl senio besmegenio). Kaip manote ar iš manę gali atimti teises?Man aiškino, kad čia chuliganizmas kelyje už vairo ir dėl to gali atimti teises, bet aš čia nieko blogo neįžvelgiu..

Redaguota , nario Imprint
prieš 3 valandas(-ų), EK'ON parašė:

Tu rimtai toks?...******* Mumis moke net 8 klasej kad Reikia padeti sup**** avarini trikampi per 100m nuo avarijos vietos. O ne sup**** besmegenius statyt viduri kelio, zinau kad norejai dvynio brolio bet vistiek negalima taip. Dziaukis savimi. Kad ir kiek to taves ten yra.

Kiek žinau, tai 150m ne gyvenvietėje ir 50m gyvenvietėje :mucha:, aišk kai gauni teises tuos šūdus greit užmiršti, na o aš kadangi jų neturiu ir tik teoriją išlaikiau, tai belieka įkišt savo penkias kapeikas kur nereikia ( ką aš ir padariau :D ). O dėl teisių, tai aš nemanau kad atims, bet gausi baudą už vasarinęs padangas, o dėl besmegenio čia jau visai kitas administracinis nusižengimas, bet teoriškai tai įrodymų nėra kad tu jį pastatei, tai manau už šitą iš vis neturėtų bausti, nebent ras liūdininkus, bet visiem *Myliu SuperGames.lt*.

prieš 13 valandas(-ų), Maquex parašė:

Kiek žinau, tai 150m ne gyvenvietėje ir 50m gyvenvietėje :mucha:, aišk kai gauni teises tuos šūdus greit užmiršti, na o aš kadangi jų neturiu ir tik teoriją išlaikiau, tai belieka įkišt savo penkias kapeikas kur nereikia ( ką aš ir padariau :D ). O dėl teisių, tai aš nemanau kad atims, bet gausi baudą už vasarinęs padangas, o dėl besmegenio čia jau visai kitas administracinis nusižengimas, bet teoriškai tai įrodymų nėra kad tu jį pastatei, tai manau už šitą iš vis neturėtų bausti, nebent ras liūdininkus, bet visiem *Myliu SuperGames.lt*.

Del senio tai jo.. Bet pats gi ble kaltas, kai mazvaikis koks. Nors cj cia fake postas. demesio gaut nori.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...