Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kylo toks klausimas dėl registracijos i regitros praktikos egzaminą.

Dabar tokia situacija kad lankau ARV ir išlaikiau teorijis egzaminą šiandien ir davė tą teorijos prašymo nr. kad regintis i praktiką, tai užsiregistravau, viskas ok ir klausimas ar būtinas vis gi mokyklis egzaminas? Ką reikės pateikti regitros praktikos instruktoriui prieš važiuojant?

Visų pirmiausia ne instruktoriai jie skaitosi, o egzaminuotojai, visų antra, jiems pateikti reikia tik savo asmens tapatybes dokumentą.

Jeigu išsilaikei teoriją, tada reikia išsilaikyti mokyklinį važiavimą, nežinau kaip su ARV, bet kitur tai būtinas dalykas, ir dažnai regitroj yra prašoma pateikt ten iš mokyklos pažymą kad išlaikyti visi mokykliniai egzaminai.

5 minutes prieš, Batista parašė:

Visų pirmiausia ne instruktoriai jie skaitosi, o egzaminuotojai, visų antra, jiems pateikti reikia tik savo asmens tapatybes dokumentą.

Jeigu išsilaikei teoriją, tada reikia išsilaikyti mokyklinį važiavimą, nežinau kaip su ARV, bet kitur tai būtinas dalykas, ir dažnai regitroj yra prašoma pateikt ten iš mokyklos pažymą kad išlaikyti visi mokykliniai egzaminai.

Sakai kad dažnai, tai gali ir nepaklausti, t.y galima buti ir neišlaikusiam mokyklinio?:D

Realiai jeigu turi klausimų, paskambink tiesiog į regitra ir į tavo klausimus aiškiai atsakys...

Regitros informacijos centro telefono numeris: 8 700 55 151

http://www.regitra.lt/lt/kontaktai/vairavimo-egzaminai

Mokyklinis yra būtinas, nebent laikai savarankiškai, kai paskambinsi užsiregistruoti į praktinį važiavimą tavęs paklaus ar savarankiškai ar po mokyklos.Jeigu po mokyklos jie per kompiuterį matys duomenys tavo ar išlaikiai ar ne ir pnš man rėgis.

Bent jau kai aš laikiausi tai kai tik buvo likę 2 važiavimai registravausi į regitra laikyti vairavimo egzamino ir manęs paklausė ar po mokyklos ar savarankiškai.Kadangi aš ėjau po mokyklos kai tik išlaikiau mokyklinį važiavimą į regitra buvo išsiūsti duomenys, kad išlaikiau mokyklinius egzaminus ir panašiai, o šiaip nuvėjus į regitra laikyti važiavimo reiks paduoti egzaminuotojui tik savo pasą ir viskas, o daugiau viską per planšetė jie mato.

Prieš 1 valandą, Maquex parašė:

Sveiki, kylo toks klausimas dėl registracijos i regitros praktikos egzaminą.

Dabar tokia situacija kad lankau ARV ir išlaikiau teorijis egzaminą šiandien ir davė tą teorijos prašymo nr. kad regintis i praktiką, tai užsiregistravau, viskas ok ir klausimas ar būtinas vis gi mokyklis egzaminas? Ką reikės pateikti regitros praktikos instruktoriui prieš važiuojant?

Gali laikyti tik tais regitros teoriją kol neesi baigęs mokyklėlės, kuomet ją baigi gali regitros vairavimą laikyt.

Prieš 1 valandą, Imprint parašė:

Reik laikyt mokyklini o egzaminuotojai uztenka paduot pasa ir 100e ir garantuotai islaikysi is pirmo karto.

Nemanau kad tik 100euru užtenka, kažką girdėjas esu kad be 500nepraslysi ir turi gerai dar važiuot . 

O mokyklinį kai išlaikai tave įrašo į sistemą, tada regitroj mato kad tu išlaikes ir t.t. Buvau neišlaikes mokyklinio registravausi, neišlaikiau, paskambinau atšaukt regitrą , kai atšaukinėjo matė kad esu neišlaikes mokyklinio, sako ''todėl ir atšauki , nes neturi mokyklinio '' ? ARV tai ėjau į kursus tai ir teorijos mokyklinio reikėjo, bei vairavimo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...