Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, neseniai pastebėjau, jog dėl neaiškiu priežasčių pas mane sa-mp spalvos patamsėjusios, o paspaudus ESC mygtuką jos vėl pasidaro normalios. Tačiau nuotraukose spalvos vis tiek išlieka tamsios, tai kas čia dėl to kaltas yra? Buvau paprastą GTA Sanandreas įsijungęs, tai ten spalvos viskas ok. Tai nesuprantu gal kam taip yra nutikę? Ir gal turit idėjų kaip tai sufixint? Pavyzdys, kaip atrodo tos tamsesnės spalvos: 

p.s Per Brightness bandžiau keitinėt spalvas, nepadeda. e4dcb0bca3c847e1135595b020e062b3337.png

Redaguota , nario MrGytis

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

• ,
37 minutes prieš, MrGytis parašė:

Sveiki, neseniai pastebėjau, jog dėl neaiškiu priežasčių pas mane sa-mp spalvos patamsėjusios, o paspaudus ESC mygtuką jos vėl pasidaro normalios. Tačiau nuotraukose spalvos vis tiek išlieka tamsios, tai kas čia dėl to kaltas yra? Buvau paprastą GTA Sanandreas įsijungęs, tai ten spalvos viskas ok. Tai nesuprantu gal kam taip yra nutikę? Ir gal turit idėjų kaip tai sufixint? Pavyzdys, kaip atrodo tos tamsesnės spalvos: 

p.s Per Brightness bandžiau keitinėt spalvas, nepadeda. e4dcb0bca3c847e1135595b020e062b3337.png

Na matai tai čia viskas normalu, gal kiek ir tamsokas veidas, galbūt kokį nors enb keleisi ar modą? O šiaip tai jei jau tau taip labai matosi galbūt kažką reguliavai savo monitoriuje, nes kaip ir minėjau nuotrauka lyg ir normali bent man.

44 minutes prieš, Gzod parašė:

Na matai tai čia viskas normalu, gal kiek ir tamsokas veidas, galbūt kokį nors enb keleisi ar modą? O šiaip tai jei jau tau taip labai matosi galbūt kažką reguliavai savo monitoriuje, nes kaip ir minėjau nuotrauka lyg ir normali bent man.

Čia švariai perašytas GTA. Monitoriaus spalvos visos idealios, nepričiom monitorius. Mano manymu čia windows 10 atnaujinimai kažką padarė su spalvomis, nes ir lol'as ir Fornite truputi patamsėjo po atnaujinimo. 

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

(redaguota)

Galiu pasiūlyti vieną dalyką, jeigu nepatiks, galėsi nustatyt atgal, bet verta pabandyt, kadangi man patinka ir padėjo.

Spausk ant darbalaukio dešinį klavišą > ekrano skiriamoji geba > išplėstiniai parametrai > tada paskutinį tab'ą, pas mane pvz Intel HD graphics control panel > graphics properties > Display > Color settings > advanced > saturation ant 100, jeigu daeisi iki Intel HD arba kitos vaizdo plokštės padėjau, jeigu nebus tokių dalykų, tada nežinau. ;d

Bus kaip ENB, tik su 0fps drop.

Redaguota , nario RobertasWest

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...