Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

8 min = 8 EUR | N-18 | Lengvi pinigai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turbūt jau visi girdėjot į rinką atėjusį Vokietijos banką "N26". Tai pirmasis Lietuvoje mobilusis bankas, kuris jau sėkmingai veikia 17 Europos šalių. Bankas naujai atsidaręs, todėl siūlo 15 Eur premiją už kiekvieną pakviestą žmogų susikūrusį sąskaitą tame banke, o susikurti sąskaitą labai paprasta, tai užtruks vos 8 jūsų gyvenimo minutes.

Kokia nauda man, jei jūs susikursit N26 sąskaitą mano pakvietimu ?

• Už kiekvieną pakviestą žmogų, kuris susikuria sąskaitą aš gaunu 15 Eur premiją, tačiau prieš tai turiu atsiųsti tam žmogui į sąskaitą 1 cnt, kadangi premiją duoda tik tada, kaip tas pakviestas žmogus pasipildo balansą.

Kokia nauda jums, jei jūs susikursit N26 sąskaitą mano pakvietimu ?

• Nauda jums ganėtinai nemaža, kadangi aš jums siūlau daugiau nei pusę savo premijos, t.y. 8 EUR. Persiūsti galėsiu į jūsų pasirinktą banką.

N26 banko Privalumai:

• Bankines operacijas galit atlikti iš savo telefono ir tai jums visiškai nekainuos.
  • Iki 2017 Vasario vartotojai galės nemokamai gauti "MasterCard" kortelę, susikūrę vėliau gausit už tai mokėti.
  • Galėsit išsigryninti pinigus iš bet kurio bankomato.
  • Per mėnesį leidžiama 5 kartus nemokamai išsigryninti pinigus iš bet kurio bankomato.
  • Perkant internetu bet kuria valiuta netaikomi papildomo keitimo mokesčiai.
  • N26 paslaugas teikia bendradarbiaudama su „MoneyBeam“, „Mastercard“ ir „TransferWise“. Mobilusis bankas kuria platformą „Financial Hub“, kurioje ateityje turėtų atsirasti visas tradicinių bankų teikiamų finansinių paslaugų paketas. N26 užsimena, kad ruošiamos kreditavimo, taupymo, investavimo, draudimo paslaugos.
  • Užsisakiusieji N26 paslaugą „N26 Black“ už 5,9 Eur mėnesį mokestį papildomai gauna juodos spalvos „Mastercard“ kortelę, kelionių draudimą, išmanaus telefono draudimą vagystės atveju, metais ilgesnę garantiją įsigytiems pirkiniams, nemokamą lėšų išsigryninimą užsienio valiuta.

Ir daug daugiau, tačiau visų neišvardinsiu, jei kažką tai labai domina, galit visada parašyti man asmeninę žinutę forume.

Norintys patys tuom užsiiminėti, užsiregistravę per mano nuorodą gausit 8 EUR, kitu atvėju jeigu registruositės be mano nuorodos negausit nieko.

Nuorodą gausit el paštu, el paštą galit palikti komentaruose, arba susisiekti apačioje nurodytais būdais.

Tai tikrai lengvas būdas užsidirbti 8 EUR, išnaudoję vos 8 minutes.

Reikalavimai:

• Neturėti N26 banko sąskaitos.
  • Turėti 18 metų.
  • Turėti ID kortelę arba pasą.

Patikimumas garantuotas. Susisiekit skype: pauliius. ( Su tašku ) arba asmenine žinute forume.

Dabar, Sketch parašė:

Na aš suprantu, kad kai neturi 18 šiek tiek liūdna, kad ir tų 8 Eurų negali užsidirbti nemokamai, per 8 minutes, tačiau nereikia tokių negatyvių pranešimų rašyti :)

Ne dėl to rašau negatyvius pranešimus. O dėl to kad asmeniškai užkniso tos N26 temos, pilna ir pilna tokių. Galvoji žmonės eis pas tave? Jau gal 20 temų mačiau apie tas N26 tai šansų kad žmonės atsidurs pas tave yra stulbinančiai maži, tačiau, aš tau nedraudžiu rašyti tas temas ir t.t. Pranešimai tam ir yra kad savo nuomonę parašyti. ;)

Abstract Fire flames, Blaze fire flame texture for banner background,  Conceptual image of burning fire, Perfect fire particles on black  background-Image Stock Photo | Adobe Stock

3 minutes prieš, 4ndriuz parašė:

Ne dėl to rašau negatyvius pranešimus. O dėl to kad asmeniškai užkniso tos N26 temos, pilna ir pilna tokių. Galvoji žmonės eis pas tave? Jau gal 20 temų mačiau apie tas N26 tai šansų kad žmonės atsidurs pas tave yra stulbinančiai maži, tačiau, aš tau nedraudžiu rašyti tas temas ir t.t. Pranešimai tam ir yra kad savo nuomonę parašyti. ;)

Jei netyngi pametyk man temu linkus.. Nes as tik sita pamaciau.. Kitu nerandu..

4 minutes prieš, 4ndriuz parašė:

Dabar, Diggeris parašė:

Jei netyngi pametyk man temu linkus.. Nes as tik sita pamaciau.. Kitu nerandu..

Na aš irgi nepastebėjau tokio kiekio temų :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...