Peršokti į turinį

krepsinis24.eu WAP žaidimas


#Darren

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

07736d077520980ec387b8f2ae58f555658.png

Sveikučiai, jaučiu gal esate girdėje gal ir ne, tai yra toks wap žaidimas kaip www.krepsinis24.eu tai yra viskas susije su krepšiniu ir panašiai, norėčiau lengvai ir trumpai paaiškinti apie ji jums.

Žaidimas jau gyvuoja nuo 2009 metų kai šitą žaidimą sukurė toks žmogus su nickname Eidson, dabar visiems yra pabode tie wap žaidimai kitiems kaip tik užkabliuoja, bet mano manymų šitas žaidimas gali visus užkabliuoti, ji galite žaisti tiek per kompiuterį ir telefoną, jeigu veikti nieko neturite tai tikrai siulau žaisti šitą žaidimą kurie tikrai domisi krepšiniu. Žaidimas nėra vienas iš tokių kurie naudoja platintus skriptus ir panašiai, viskas yra kurta skripterio nuo pačių tų 2009 metų, seniau krepsinis24.eu siekdavo daug žmonių, skaičius online siekdavo 70 iki 100, budavo labai sunku patekti į šimtuką pagal top reitingą komandų.

Kuo šitas žaidimas pasižymi, tai tuo, kad jeigu esi tikras krepšinio fanas ir žinai kur statyti pinigus tai aišku, kad šitame wap žaidime bus totalizatorius, tu ateidamas į žaidimą jau galėsi dirbti darbo biržoje, ir priklausomai galėsi pasiimti pinigų atlygi už darbą, jeigu nori tiesiai gauti į rankas 7,500 eurus turėsi laukti 30 min kol galėsi pasiimti ir vėl pinigų ir panašiai, bet aišku galėsi dirbti ir kitus darbus ir teks mažiau laukti bei gausi šiek tiek mažiau eurų.

Žaidime yra daug funkcijų, tai veiklos bus per akis, atnaujinimai yra daromi ir visada administracija stebi jūsų įdėjas. Jeigu atėjai žaisti su draugų nepamiršk šitame žaidime yra pvp sistemą kur galėsite "kapotis" kiek norėsite ir išsiaiškinti kuris stipresnis, po kiekvienų pvp rungtynių visada rodys kas kiek taškų pelnė iš jūsų komandos, žaidžiant pvp yra šešios pasirinkimo taktikos, taigi visada nepriklauso reitingas. Viskas priklauso nuo taktikų.

Rekomendacijos naujokams :

1. Ateidamas į žaidimą gali eiti į darbo biržą ir pasiimti pinigų.

2. Jeigu nori pradėti savo komandos karjera turėsi po pirmos susikurti savo krepšininkus.

3. Jeigu nepatinka naujoko dabartinis dizainas - tu tiesiog galėsi pats susikurti sau dizainą tiksliau stiliu, ir galėsi ramiai eiti žaisti.

4. Aišku kaip komanda be personalo turėsi turėt aišku treneris, trenerio asistentą ir kitus komandos darbuotojus kurie atliks savo darbus, naujokams yra pritaikyti specialus treneriai pradedant žaisti, tuo pačiu iš pradžiu jus turėsite mokyklos salę, paskiau kai turėsi daugiau pinigų galėsite nusipirkti arenas, kaip siemens, žalgirio arena ir panašiai.

5. Galėsite pradėti žaisti nuo Junior lygos arba nuo pro lygos, ten visada pradeda žaisti naujokai, jeigu kvalifikacijoje surinkote 18 pergalių jus patenkate į pagrindini turnyrą kur žaisite su realiais žaidėjais.

6. Daugiau klausimų klauskite šitoje temoje komentaruose arba rašykite per žaidimą, aišku atėje į žaidimą paskaitykite "INFORMACIJA" skiltį.

--------------------------------------------

ŠIUO METU VYKSTA REGISTRACIJA Į EUROCUP TURNYRĄ, 24 DALYVIAI MAX!

Mini info :

Zaidimo sistema labai paprasta, ja perprasti labai paprasta
tuo labiau jei pasiliksite su mumis ir padesite tobulinti si zaidima !
Tikslas yra laimeti Viska kas tik imanoma siame zaidime !
Yra galimybe rinkti Kreditus o uz sukaupta tam tikra suma issikeisti i norima Priza !
Pradedant sask. papildymais, ir kitokiais prizais.

http://krepsinis24.eu/?a=main

 

 

Redaguota , nario #Domis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...