Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, jau kiek laiko bandau taisyti vistiek nieko nesigauna taigi, iš pradžių bandžiau įsirašyti 10windowsus, jų kažkodėl nepalaiko raiška ( http://www.part.lt/perziura/1cb36d0b46bc5dab9bb1d4fa286b4437794.jpg )
Paskui bandžiau 7 windowsus, jose neveikia pelyte ir klaviatūra.
Na ir galui pabandžiau 8, su jais veikė viskas, installinau antivirusinę, driverius, viskas bvo gerai, internetas, viskas krovė greitai, tik iėjus į lolo matchą pamačiau kad 20fpss, paskui pabandžiau paleisti CSGO ( http://www.part.lt/perziura/88ce48dfc79c976448fab29bc63c0f40724.png ) išmėtė tokią lentelę, o per speecy rodo taip: http://www.part.lt/perziura/6470af6bbdd29b1022f485b734b9c3eb848.jpg
Kas padės, atsilyginsiu.

Toks jausmas, lyg neisirasei normaliu GPU driver'iu.

O Windows Update visus padarei? 

Windows perrasytas svariai, ar "kaip mokejau, taip ir isirasiau"?

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

prieš 4 valandas(-ų), Rockstar parašė:

Toks jausmas, lyg neisirasei normaliu GPU driver'iu.

O Windows Update visus padarei? 

Windows perrasytas svariai, ar "kaip mokejau, taip ir isirasiau"?

Švariai viskas buvo, kai kurie sako dėl monitoriaus gali taip būti, nes resoliucija ne kažka.

prieš 4 valandas(-ų), No Life King parašė:

su csgo turejau ta pacia beda.

spausk win key + R, irasyk cmd spausk ctrl+shift+enter (arba run as admin)

Cmd'e irasyk sfc /scannow ir kai baigs tada rr pc

Kad ir pasitaisytu csgo, vistiek lagintu viduj stobaliai, aš tiesiog noriu sužinot ar kaltas  monitorius, nes kai naujini driverius negaliu net updatint grafikos driverių

(redaguota)
49 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

388.13 driveriai gryba pjauna xdjau tas senai zinoma. nejaugi neskaitai forumu nvidia sr reddito?  zmones daznai dalinasi patirtimis ir fix'ais.

47 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

Kitas dalykas-arba gpu arba kazkas failina. galejo netgi ir patys driver korta prazudyti. nevienam taip nutike yra.

Nebežinau tada, buvau įkelės į FB grupė, visi ten prikibę buvo monitoriaus, tad dabar tokia ir nuomonė, nu ką žinau telieka laukti meistro pirmadinį nes kitaip nieko nebus, bet mano nuomonė vistiek monitorius lieka, nes tas monitorius gali būti prijunktas tiek kaip televizorius tiek kaip monitorius, bent jau taip buvo parašyta informacijoje apie jį, darbalaukį irgi vaizdas ištemptas atrodo labai, atrodytu kad jis visiškai nepritaikytas kaip monitorius, nes vien pagal tą kai įrašai rašo nepalaiko raiška, o raiška ktiaip sakant rezoliucija, o ją duoda monitoriai, bandžiau optionose nustatyt ją, bet apsirinkimų ten nėra daug.

Redaguota , nario Anthony_Light
Dabar, Anthony_Light parašė:

Nebežinau tada, buvau įkelės į FB grupė, visi prikibę buvo monitoriaus, tad dabar tokia ir nuomonė, nu ką žinau telieka laukti meistro pirmadinį nes kitaip nieko nebus, bet mano nuomonė vistiek monitorius lieka, nes tas monitorius gali būti prijunktas tiek kaip televizorius tiek kaip monitorius, bent jau taip buvo parašyta informacijoje apie jį, darbalaukį irgi vaizdas ištemptas atrodo labai, atrodytu kad jis viziškai nepritaikytas kaip monitorius, nes vien pagal tą kai įrašai rašo nepalaiko raiška, o raiška ktiaip sakant rezoliucija, o ją duoda monitoriai, bandžiau optionose nustatyt ją, bet apsirinkimų ten nėra daug.

monitorius taip pat ta gali kelti(ypac jeigu turi ijunges vsync). arba isjunges vsync ir ijunges async/fast sync. daug cia priezasciu gali buti iskaitant tiek monitoriu, tiek driverius.

Chestnuts please

Dabar, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

monitorius taip pat ta gali kelti(ypac jeigu turi ijunges vsync). arba isjunges vsync ir ijunges async/fast sync. daug cia priezasciu gali buti iskaitant tiek monitoriu, tiek driverius.

Na gerai, dėkui kažkiek padėjot, vistiek teks pirmadienio laukt ir meistro, nes mano galva kitaip nieko nebus, nes tiek monitorių tiek dėžę pirkau neseniau kaip prieš savaitę.

8 minutes prieš, Anthony_Light parašė:

Na gerai, dėkui kažkiek padėjot, vistiek teks pirmadienio laukt ir meistro, nes mano galva kitaip nieko nebus, nes tiek monitorių tiek dėžę pirkau neseniau kaip prieš savaitę.

del gpu driveriu, PRIVALAI PERSISKAITYTI REVIEW;US IR AR JIE TURI KOKIU NORS PROBLEMU!

Chestnuts please

Na čia ne dėl monitoriaus kaltė , o del pačių windowsu tu gal ne taip kažką įrašei , 

1 Problema gali but nevisus driverius irases 

2 gali but kad rasydamas windowsus patys windowsai neirase tinkamu driveriu.

3 bandyk paboostint :D turetu padet , o toliau nežinau :D 

graphic.png

prieš 20 valandas(-ų), Arturas_Traska parašė:

Na čia ne dėl monitoriaus kaltė , o del pačių windowsu tu gal ne taip kažką įrašei , 

1 Problema gali but nevisus driverius irases 

2 gali but kad rasydamas windowsus patys windowsai neirase tinkamu driveriu.

3 bandyk paboostint :D turetu padet , o toliau nežinau :D 

Tarkim windowsai, tada kodėl ant 10 windowsų nepalaiko raiška šita paaiškinkite prašau ir viskas.

On 11/11/2017 at 21:22, Anthony_Light parašė:

Nebežinau tada, buvau įkelės į FB grupė, visi ten prikibę buvo monitoriaus, tad dabar tokia ir nuomonė, nu ką žinau telieka laukti meistro pirmadinį nes kitaip nieko nebus, bet mano nuomonė vistiek monitorius lieka, nes tas monitorius gali būti prijunktas tiek kaip televizorius tiek kaip monitorius, bent jau taip buvo parašyta informacijoje apie jį, darbalaukį irgi vaizdas ištemptas atrodo labai, atrodytu kad jis visiškai nepritaikytas kaip monitorius, nes vien pagal tą kai įrašai rašo nepalaiko raiška, o raiška ktiaip sakant rezoliucija, o ją duoda monitoriai, bandžiau optionose nustatyt ją, bet apsirinkimų ten nėra daug.

O koks monitoriaus pavadinimas tikslus gal žinai? Arba dar geriau iškur pirkai link?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...