Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas visiems!

Pagaliau išaušo tą diena, kai tenka vėl ieškoti projekto. Padaręs petrauką supratau, kad neturėdamas ką veikt toliau dirbu prie serverių. Patirties manau turiu pakankamai ateiti į klestantį projektėlį. Aš nemanau, kad žadu kažkam pakenti ir t.t. Papraščiausiai iš neturėjimo ką veikt įdėčiau pastangas, bei labiau tobulėčiau tarp savo patirties. Manau supratote aiškiai ir duodu kriterijus savo ką labiausiai ir veikliausiai sugebu.

• Video makinimas, montavimas bei visą kt. (Darymas vaizdo įrašo, REKLAMA.)

• Reklama, (SKYPE,FB ir tinklapiuose, kur skelbiami serveriai)

• Svėtainių kūrimas (Sulietuvinimas, sukurimas temų. Bei padarymas geriau nei paprastas IPB)

Kolkas tiek te sugebu, todėl manau bandysiu toliau tą daryti ir stengsiuos, kad viskas tik patobulėtų, ir nenukryptu į neigiamą pusę.

Pristatymas apie save.

Esu Pauliukevičius a.k.a Starožnas. Žaidime žinomas kaip Paska_Usonas arba Paulius_Fiesta. Pačiam 14 metų, nemeginu sakyt, kad aš būdamas tokių metų tiek te sugebu. Aš stengiuosi tobulėt. Esu iš Kauno apskr. Mėgstu kurt samp projektus, tik rimtesnius kad laikytųsi ilgai. Mano tobulėjimo skillai nėra labai ,,Očen Xorošo" (Labai geri) Bet manau stengiuosi jau ilgai. Sampą žaidžiu nuo 7 metų, tiesiog žaisdavau populiariausiose serveriuose, ir stengdavausi kažkiek (Prasimušti). Nuo 11 metų pradėjau domėtis visu sampo žanru, tai yra viskas ką pažymėjau viršuje. Tačiau nesu labai didelis tą daryti, tiesiog noriu mokėt kuo daugiau ir ateičiai mokėt, ir nepamiršti.

Norėčiau, kad būtų projektėlis pagal šiuos kriterijus;

• Savininkas turėtų bent 15 metų (BŪTINA)

• Būtų .LT Galūnė, nebent pirksit greitai .lt (Nebūtina)

• Turėtumėte atsakomybęs už projektą (Būtina)

• Stengtumėtes už projektą, kad jis nežlugtų (Būtina)

• Nevienadieniai (Turėjau omenyje neišmestų, ir būtų aktyvūs, Bendrautų!)(Būtina)

• Būtų sukurtas šioks toks progresas jau bent 20% (Gali būti gali ir ne)

• Būtų atsakingi, ir nenarai arba šūdservio darytojai (Kas supratot Maladiec) (BŪTINA)

Kontaktai:

• Skype monster.v22 (Rusiškai bus užvadintas Paulius)

TS kuriose lankausi ; ts.ewar.lt ir ts.plius.eu, ts.sarg galit susirast su nicku busiu Slavka_Axera

Paupinam kam nesunku, kas paupins gaut iš matkės 10

cf069df031f9c15425857fc8dd5ed1ce514.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...