Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, nusprendžiau kurti naują minecraft projektą į kurį įdėsiu nemažai darbo, bei investicijų, todėl man reikia naujo pavadinimo, naujam minecraft projektui.
<> Naujo minecraft projekto stilius sunkus išgyvenimas, bei įvairūs priedai <>
<> Galite siūlyti įvairius variantus, į visus atsižvelgsiu <>
<> Forumo nario, kurio man patiks pavadinimas atsidėkosiu paysera pinigais, ceso skinais <>

Redaguota , nario #iMitt
(redaguota)

Sveikas, galiu tau pasiūlyti kelis variantus, jei patiks - norėčiau, jog atsilygintum CS GO skinais, būčiau labai dėkingas. ;)

• difficulty.lt
  • friendly.lt
  • opposite.lt
  • strength.lt
  • fantasy.lt
  • players.lt
  • moonday.lt
  • exciting.lt
  • winning.lt
  • network.lt
  • horizont.lt
  • building.lt

Žinau, kad čia paminėjau tiesiog įdomius pavadinimus su angliškais žodžiais, na galbūt daugeliui tai nepatinka, pagalvosiu kažką susijusio su šiuo žaidimu.

• playgod.lt
  • hurtnet.lt
  • worldmc.lt
  • planetlive.lt
  • cloudysky.lt
  • sunnymc.lt
  • ghostside.lt
  • clocknet.lt
  • justplay.lt
  • stoneage.lt
  • goldage.lt
  • middleage.lt
  • woodage.lt

Čia irgi taipogi yra pavadinimų nelabai atrodančių iš akies žiūrint, nu bet tiesiog kas omeny buvo galvoje, tą ir surašiau, pasitelkiau  skaidria vaizduote. xD

Gali rašyti į AŽ/PM, dėl platesnės informacijos, pateiksiu daugiau pavyzdžių ir po to bandyt turėsi pats orientuotis.

ĮSPĖJIMAS: NE VISI PAVADINIMAI BUVO TIKRINTI, TAI GALI BŪTI ŠIEK TIEK JAU PANAUDOTŲ, MANAU NENUSIVILSI IR PADOVANOSI CS:GO SKIN'Ų UŽ MANO GERUMĄ! 

Redaguota , nario - Nojus`
prieš 17 valandas(-ų), xItsDeivisx parašė:

MCLife.lt

@xItsDeivisx Pavadinimas gan įdomus, bet man reikia originaus pavadinimo ir netokio "vaikiško", ačiū už pagalbą!

prieš 17 valandas(-ų), alch0bako parašė:

Fuccmc.lt haHAAmc.lt 

@alch0bako Nepatinka man tokie žmonės, kurie nežaidžia žaidimo ir bando kitiems, pakenkti.

prieš 17 valandas(-ų), cOre ♥ parašė:

onBlock.lt , BlockSide.lt , acecraft.lt , mcraft.lt , craftside.lt

@cOre ♥ Įdomūs pavadinimai, tik reikėtų įvairovės ir ne vien tokių žodžių, kaip "mc, side, block, life", ačiū už pagalbą!

20 minutes prieš, - Nojus` parašė:

Sveikas, galiu tau pasiūlyti kelis variantus, jei patiks - norėčiau, jog atsilygintum CS GO skinais, būčiau labai dėkingas. ;)

• difficulty.lt
  • friendly.lt
  • opposite.lt
  • strength.lt
  • wonderful.lt
  • exciting.lt
  • winning.lt
  • network.lt

Žinau, kad čia paminėjau tiesiog įdomius pavadinimus su angliškais žodžiais, na galbūt daugeliui tai nepatinka, pagalvosiu kažką susijusio su šiuo žaidimu.

• playgod.lt
  • hurtnet.lt
  • worldmc.lt
  • planetlive.lt
  • fireghost.lt
  • lightning.lt
  • firelive.lt
  • clocktime.lt

Čia irgi taipogi yra pavadinimų nelabai atrodančių iš akies žiūrint, nu bet tiesiog kas omeny buvo galvoje, tą ir surašiau, pasitelkiau  skaidria vaizduote. xD

Gali rašyti į AŽ/PM, dėl platesnės informacijos, pateiksiu daugiau pavyzdžių ir po to bandyt turėsi pats orientuotis.

ĮSPĖJIMAS: NE VISI PAVADINIMAI BUVO TIKRINTI, TAI GALI BŪTI ŠIEK TIEK JAU PANAUDOTŲ, MANAU NENUSIVILSI IR PADOVANOSI CS:GO SKIN'Ų UŽ MANO GERUMĄ! 

@- Nojus` Pavadinimai sudominai, tokie kaip "hurtnet, opposite", reikėtų tokių maždaug pavadinimų, o dėl skinų labai gerai būtų, ačiū už pagalbą!

<> Dar reikia pagalbos galvojant pavadinimo, negalvokite, jog mūsų administracija irgi negalvoja tolimesnių planų, ar pačio pavadinimo, tuo metu ruošiame žaidimo modifikaciją / žemėlapį. <>

28 minutes prieš, - Nojus` parašė:

Atnaujinau kai kuriuos pavadinimus per tą laiką, kol parašei, tai gali dar kartą peržvelgti, galbūt kas daugiau kris į akį, sakau, jog apie ką mąsčiau tą ir pateikiau, pats turiu savo projektą, bet pavadinimas yra ganėtinai paprastas, o tau pasistengiau kažką įmantresnio parodyti.

P.S. Tai kaip dėl skin'ų, pasiteisino mano lūkesčiai? :D

Kai galėsiu ir parašysiu, "nezyzsk" dėl tų skinų, reikėtų pavadinimų įvairovės.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...