Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5120 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šioje temoje buvo įrodytą kad moderatorius Dlc daliną free įspėjimus (slamstas/taigi-dlc-dalina-free-sp-jimus-t45280.html), už citavima, ir už žodį vaikas, kad tau 15 dar reiškia kad ne vaikas? O žėk užrakintą tą temą po to pranešimo:

Juokas ima man nuo tavęs. Mažiau verk forume - eik žinute adminui parašyk su įrodymais pažiesim ką nuspręs. GL.

Kas ji galėjo įžeisti? Visas tavo pranešimas su kekvienų "mielų" žodeliu.

Kaip sakoma scarface' gavo 2 įspėjimus iš oro.

Žinau kad galių gauti iš po tos temos įspėjimą bet už ką tai nežinočiau ir nesuprasčiau nes čia galimą rašyti apie ką tik nori :).

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Nu ** , pasakysiu ir aš ... Kuria čia temas kažkokias , elgesys , elgesys , patys taisykles pažeidinėjat , ir paskui verkiat ... Tai rašykit adminui į PM su įrodymais , kad jis nepažeidė taisyklių ir vsio... Bet apie Revan aš patyliu , nepatiko jis man nuo pat pradžių , kuo toliau , tuo labiau erzina , rašo čia po kiekvienos temos , kad gaus įspėjimą , ir kad jam tai nė velnio nerūpi , nujaučiu gautum baną vėl mėnesį praverktum...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5120 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...