Peršokti į turinį

Sadyy prisistatymas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2364 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na ka gi , sveiki Supergames forumieciai! Esu naujas veidas siame forume, taigi tikiuosi, kad graizia visi sugyvensim :)

Esu vardu Laurynas, man yra 17 metu ir gyvenu Varenoje , bet mokinuosi Alytuje. Jau nuo pat vaikytes, budamas mazas vaikutis kuris leisdavo laika smeliadeze bei su draugais kieme kol mama nerekdavo grizti namo, domejausi menu. Na kaip cia pasakius tas " domejausi ". Tiesiog draugdavo filmai bei piesimas , visada kai tik ziuredavau ar animacini filmuka , ar normalu veiksmo filma , traugdavo tas noras ismeginti paciam kazka sumontuoti. Taigi budamas 9-eriu metu ( 2009 metais ) pirma karta sukuriau kazkoki tai sa-mp drift'o video :D ( kuris buvo crap af ) . Su laiku tobulejau , keitesi norai bei poziuris i visa sia veikla. Apie 2012 metus teko pirma karta paragauti " photoshop'o " , vel gi, darbai buvo shit af , bet laikas ir motivacija duoda savo. apie 2015 metu rudeni-ziema sparciai pradejau augti. Tiek video montavime , tiek dizainu kurimu. Vos per keleta menesiu progresas buvo stulbinantis , na ber apie 2017 metu pradzia galima sakyti meciau visa veikla , nes buvo kaip ir atsibode tas pats per ta pati. Na o apart viso sito reikalo megstu leisti laika su draugais, zaisti tinklini, keliauti, pramogauti, pazinti naujus zmones, na ir manau pasakysiu lygiai tokia pacia pasaka kaip ir kiekvienas prisistatantis. Daugiau realiai nera ka kaip ir pasakoti , esu tiesiog eilinis zmogelis gyvenantis savo gyvenima ir tiek :)

Jei kas norite kazko paklausti ar pasiteirauti - visados prasome ^^

Redaguota , nario Sadyy
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2364 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...